این ژله خیلی شیک و خوشمزه س

پیشنهاد میکنم حتماً درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

سفره شیراز

با تشکر از میکای عزیزم برای آموزش و ایده زیباش

بفرمائید آشپزخونه

 


خب . خوش اومدین

مواد لازم :

میوه (از هر نوع که باب میلتونه )................... حدود 350 گرم

ژله با طعم همون میوه .................................. یک بسته

مواد لازم جهت لایه میانی:

شیر .................................... یک لیوان

پودر ژلاتین ........................... 2 قاشق مربا خوری

شکر .................................. حدود نصف پیمانه

وانیل ................................... یک چهارم قاشق چای خوری

چاشنی عشق ........................ مثل همیشه فراوون

دو عد کاسه در دو سایز مختلف مثل عکس زیر

سفره شیراز

طرز تهیه:

ابتدا کاسه ها را با آب سرد شسته و مثل عکس بالا داخل هم فیکسشون میکنیم و در فریزر قرار میدهیم سپس پودر ژله آمادمون و با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده یا روی کتری یا سماور قرار میدیم تا به صورت بنماری ژله کاملاً حل بشه یا 30 ثانیه تو ماکرو فر قرار میدیم تا کاملاً شفاف بشه بعد از اون  نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم

وقتی به دمای محیط رسید ظرفمون و از فریزر در آورده تکه های میوه را در اطراف ظرف بزرگتر میریزیم سپس مایع ژله را اضافه میکنیم ... باید مواظب باشیم ظرف کوچکتر خوب محکم شده باشه و از جای خودش تکون نخوره

سفره شیراز

بهتره مقداری یخ یا حبوبات در ظرف کوچکتر بریزیم تا بالا نیاد به این صورت :

سفره شیراز

ظرفها را در یخچال یا فریزر قرار میدیم

حالا نوبت درست کردن کرم وانیلی ـه

شیر و شکر با مخلوط کرده و میجوشانیم

ژلاتین را با سه قاشق آب سرد مخلوط کرده وقتی حالت اسفنجی گرفت به روش بنماری یا در ماکروفر ماکرو 80% ---> 30 ثانیه قرار میدیم تا شفاف بشه

ژلاتین و به مخلوط شیر و شکر جوشیده اضافه میکنیم و سپس وانیل و اضافه کرده صبر میکنیم به دمای محیط برسه

ظرف ژلمون و از فریزر بیرون آورده مواد داخل کاسه کوچکتر و خالی میکنیم و درونش آب جوش میریزیم ... با این کار به راحتی ظرف کوچک از ژله جدا میشه

سفره شیراز

حالا کرم وانیلی و جای کاسه کوچکتر میریزیم ( مواظب باشید کرم وانیلی دمای محیط داشته باشه و گرم نباشه )

سفره شیراز

میکای گلم بعد از این مرحله یک ردیف بیسکوییت هم استفاده کرده ولی من چون رابطه خوبی با بیسکوییت ندارم این مرحله را خذف کردم

در فریزر قرار میدیم تا خوب خودش و بگیره

حالا بر گردونده و تزئین میکنیم

سفره شیراز

این هم برش خوردش

سفره شیراز

نوش جان

پ.ن: من برای مواد میانی از کرم وانیلی استفاده کردم ولی میکا جون در دستور اصلی از نصف بسته ژله آلوورا + یک چهارم لیوان شیر کم چرب + یک بسته خامه + یک قاشق غذا خوری شکر( سر خالی) استفاده کرده


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع ژله و تزئینات , دسرهای خوشمزه


تاريخ : ۱۳٩۱/۳/٢٧ | ٩:٢٤ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.