حق نشر:

مطالب ترجمه شده سایت آشپزانه به صورت کاملا اختصاصی منتشر شده اند

کپی برداری از این مطالب تنها در صورت "درج منبع همراه با لینک" مورد رضایت ما خواهد بود

 

فیله مرغ سوخاری

 

 

 

 

آموزش را در اینجــــــــــــــا ببینید

 

 

برای دیدن آموزشهای بیشتر به کانال ما در تلگرام بپیوندید

https://telegram.me/Ashpazaneh


مواد لازم

فیله ی مرغ - 7 و 8 تیکه
نصف یه نان باگت
شوید - 100 گرم
نمک، فلفل سیاه و سفید و زردچوبه
آرد سفید - 1/3 پیمانه
تخم مرغ - 1 (بزرگ)

نون رو تکه تیکه کنید و همراه شوید داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کمی ریز بشن

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 293624_original.jpg
مشاهده: 0
حجم: 213.3 کیلو بایت



سه تا ظرف جدا گونه بردارید تو یکی تخم مرغ رو بشکونید و کمی هم بزنید تا باز بشه. تو یکی مخلوط نون و شوید و خرد شده رو بریزید و تو یکی آرد سفید رو که فلفل سفید و سیاه و نمک و زردچوبه رو هم بهش آضافه کرده و مخلوط کردید بریزید

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 293757_original.jpg
مشاهده: 0
حجم: 276.2 کیلو بایت



و فیله مرغ ها رو اول تو تخم مرغ بعد آرد سفید و بعد دوباره تخم مرغ و بعد خرده های نان و شوید بغلتونید و بعد سرخ کنید.

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 293914_original.jpg
مشاهده: 0
حجم: 289.5 کیلو بایت



منبع:
SOLO НА КУХНЕ - Куриное филе в хлебных крошках


ترجمه : تارا


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع غذا برای شام , غذای مناسب افطاری , غذاهای جدید ترجمه شده , انواع پیش غذا


تاريخ : ۱۳٩٤/۳/٢۳ | ۸:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.