حق نشر:

مطالب ترجمه شده سایت آشپزانه به صورت کاملا اختصاصی منتشر شده اند

کپی برداری از این مطالب تنها در صورت "درج منبع همراه با لینک" مورد رضایت ما خواهد بود

 

چیز کیک گوجه فرنگی

 

این دستور جدید و برای افطار امتحان کنید .مطمعنم پشیمون نمیشید

برای دیدن آموزش کلیک کنید

 

برای دیدن آموزشهای بیشتر به کانال ما در تلگرام بپیوندید

https://telegram.me/Ashpazaneh



زمان آماده سازی: 20 دقیقه (باضافه زمان سرد شدن)
زمان پخت: 20-25 دقیقه
برای 8 نفر


مواد لازم

برای کراست
200 گرم کراکر ریز شده
100 گرم کره ذوب شده

برای فیلینگ
300 گرم پنیر خامه ای، در دمای اتاق
150 گرم پنیر چدار رنده شده
2 عدد تخم مرغ
1 پنس نمک
1 پنس پودر فلفل تازه

برای تاپینگ
1 پیمانه گوجه فرنگی تزیینی شسته شده
50 میلی لیتر روغن زیتون (1/5 پیمانه)
10 میلی لیتر سرکه
1/4 قاشق چایخوری زیره پودر شده
1 عدد سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 پنس پودر فلفل تازه


طرز تهیه

فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم. در یک کاسه کراکرهای ریز شده را با کره مخلوط می کنیم. مخلوط را داخل تابه 7 اینچی که کره مال شده فشار میدهیم و تا وقتی که فیلینگ رو آماده می کنیم در یخچال قرار می دهیم.
در کاسه مخلوط کن پنیر چدار، پنیر خامه ای، تخم مرغ ها و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم تا وقتی که مخلوط نرم و یکدست بشه. مواد را روی کراست می مالیم و به مدت 20-25 دقیقه می پزیم. بعد از فر خارج می کنیم و میگذاریم کاملا خنک شود.
روغن زیتون، سرکه، زیره، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. گوجه ها رو از وسط نصف می کنیم و با موادمون مخلوط می کنیم. گوجه ها و مواد رو روی چیزکیک می مالیم و سریع سرو می کنیم.

نکته

می توانیم به جای سیر و زیره از ریحان تازه و زیتون سیاه استفاده کنیم.
چیزکیک را می توانیم بدون رویه گوجه فرنگی چندین روز داخل یخچال نگه داریم.

منبع: larecetadelafelicidad.com/en/2013/09/tomato-cheesecake.html

ترجمه : فاطی خانم


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: غذای مناسب افطاری , عصرانه های خوشمزه , انواع غذا برای شام , غذاهای جدید ترجمه شده


تاريخ : ۱۳٩٤/۳/۳٠ | ٧:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.