سلام سفره شیراز

یه کیک خوشمزه با طعم و بافت عالی درست کردم مطمعنم شما هم از درست کردنش پشیمون نمیشید

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونهسفره شیراز


خوش آمدین 

این کیک بسیار خوشمزه س و با یک لیوان شیر مناسب برای عصرانه

سفره شیرازسفره شیراز

دستور اصلی این کیک با چای دم کرده هست ولی من با چای نپسندیدم ، این مدلی خیلی مورد استقبال قرار گرفت

 

مواد لازم:

قبل از هر چیز ؛

چاشنی عشق........................ فراووووووووووووون

تخم مرغ ............................. 3 عدد

گردو..................................  نصف پیمانه

دارچین...............................  1 ق م

نسکافه دم کرده  و خنک شده ......... 1 پیمانه

روغن مایع ........................... 1 پیمانه

آرد...................................... 2.5 پیمانه

شکر.................................... 1.5 پیمانه

بکینگ پودر............................ 1 ق س

 

طرز تهیه:

 

ابتدا فر را با درجه 170 یا ماکرو فر را روی پیش گرمایش 200 میزاریم 

شکر و تخم مرغها را با همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .

سپس نسکافه رو اضافه کرده و هم زده پس از آن روغن رو اضافه میکنیم ،

آرد رو به همراه دارچین و بکینگ پودر 3 بار الک کرده و به مایع اضافه میکنیم همراه با آن گردو هایی رو که ریز کردید اضافه می کنیم و در یه جهت مایع رو هم میزنیم یادمون باشه هم زدن زیادی باعث میشه پف کیک بخوابه پس فقط در حد مخلوط شدن میزنیم

سفره شیراز

سپس توی قالبی که کف اونو با کره یا روغن جامد چرب کرده ریخته در فرم قرار می دیم  40 دقیقه کافیه تا کیکمون بپزه

 

سفره شیراز

نکته : 1.5 پیمانه شکر زیاد نیست چون نسکافه تلخه بهتره همون مقدار استفاده بشه ولی اگه طعم تلخ و میپسندین نصف پیمانه از شکر کم کنید .

من بار دوم که این کیک و درست کردم از 2 پیمانه آرد استفاده کردم به نظرم بهتر بود

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات , عصرانه های خوشمزه


تاريخ : ۱۳٩۱/٤/۸ | ٢:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.