سفره شیراز

بفرمایید آشپزخونه

 

برای دیدن آموزشهای بیشتر به کانال ما در تلگرام بپیوندید

https://telegram.me/Ashpazaneh


سیب زمینی پنیری

کره یا روغن 1/4 پیمانه
سیب زمینی با پوست ( تمیز شسته شده) 4 عدد
پودر پیاز و نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پارمسان ریز رنده شده مقداری
جعفری تازه خرد شده ( دلخواه)

سیب زمینی ها را با برس تمیز بشورید و به صورت چیبسی کمی ضخمیتر حلقه حلقه کنید .
داخل ظرف نسوزی را کره ی ذوب شده یا روغن ریخته، سیب زمینی های حلقه شده را ریخته ،روی انها نمک و فلفل و پودر پیاز بپاشید و داخل فر با دمای 170 به مدت 8 تا 10 دقیقه بگذارید. روی ظرف رو با الومینیوم بپوشانید . سپس الومینیوم را برداشته و به مدت 6 دقیقه ی دیگر با درب باز بگذارید تا سیب زمینی ها برشته شود..
ولی فر با فر فرق داره از پخت سیب زمینی ها و برشته شدنشان که مطمئن شدید . ظرف را از فر خارج کرده روی سیب زمینی پنیر پارمسان بپاشید و روی ظرف را در گذاشته تا پنیر با گرمای سیب زمینی ذوب بشه.. روی انها جعفری تازه خرد شده بپاشید و میل کنید..


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: غذاهای جدید ترجمه شده , انواع سالاد ها و تزئینات , انواع پیش غذا , انواع کوکو ، کتلت و شامی


تاريخ : ۱۳٩٤/٦/٢٠ | ۱۱:٤٢ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.