سلام 

اینبار با کیک خوشمزه و خوش عطر موز اومدم پیشتون

سفره شیراز

این کیک یکی از شاهکار های کیک پزی محسوب میشه تا دیر نشده دست بکار شید

سفره شیرازبفرمائید آشپزخونه



مواد لازم :

چاشنی عشق .................. طبق معمول فراوووووووووووووووووووون

تخم مرغ ........................ ۲ عدد

موز رسیده....................... ۲ عدد

ماست ........................... ۱/۳ پیمانه

وانیل ............................. ۱ ق چای خوری

شکر............................. ۱ پیمانه

آرد ............................. ۱ و ۳/۴ پیمانه

بیکینگ پودر................... یک قاشق مربا خوری

نمک ........................... خیلی کم (یعنی انگشت شست و اشاره رو توی نمک کنید دستتون و ببندید هر چی بینش موند همونقدر کافیه )

دارچین ........................ ۱ ق چای خوری

کره ........................... ۱۲۵ گرم

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد  از قبل  روشن کنید .

قالب را آماده کرده و خوب با روغن (ترجیحاً جامد) چرب کنید.

موز را همرا ه با ماست و وانیل  پوره کنید و  کاملا آنها را هم بزنید سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همگن شوند.

 در کاسه دیگری  مواد خشک شامل آرد ، شکر،  بکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید. سپس  نصف مخلوط موز  و کره  ی نرم شده را به مواد خشک اضافه کنید (توجه کنید که اینجا بر عکس کیک های دیگه عمل میکنیم ) و با همزن برقی با سرعت کم  هم بزنید  تا کره و موز مواد خشک را مرطوب کنند 

سپس نصف دیگر پوره موز را به آن اضافه کنید.

این بار با سرعت بالا ی همزن برقی شروع به مخلوط کردن  مواد کنید. 

حالا مایه کیک را درون قالب آماده شده بریزید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه  در طبقه وسط فر بگذارید .

یادتون باشه دمای  فرها متفاوته پس  بعد از گذشت ۳۵ دقیقه  با یک خلال دندان کیک را تست کنید.

اگر کیک پخته باشه هنگام خروج خلال دندان باید تمیز باشه

این کیک و با انواع شکلاتها و خامه میتونید تزئین کنید ولی چون ما خانوادگی با شکلات و خامه روی کیک مشکل داریم بیشتر کیک و بدون تزئین سرو میکنیم

عطر این کیک بی نظیرههههههههههه

سفره شیراز

نوش جان

 

 

 

 

 پ.ن : ببخشید یادم رفت از مراحل کار عکس بگیرم 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات , عصرانه های خوشمزه


تاريخ : ۱۳٩۱/٤/۱٩ | ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.