سلام

این کیک یه پیش غذای شیک و عالیه

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه

 


مواد لازم:

چاشنی عشق ...................... فراووووووووووون

سینه مرغ .......................... نصف یک سینه

سس مایونر.........................150گرم

خامه ................................ 100گرم

ماست چکیده........................250گرم

پیازچه خرد شده.................... مقداری

جعفری خورد شده.................. کمی ( در صورت تمایل)

گردوی تازه ......................... 10 تا 12 عدد

نمک و فلفل سیاه .................. به میزان لازم

نان تست.............................. 6 عدد


طرز تهیه:
سینه مرغ را با کمی نمک ، پیاز و کمی آبلیمو پخته و ریز خرد میکنیم. سپس با جعفری و پیازچه و گردوی خرد شده (در صورت نبود گردوی تازه گردوها را 3 تا 4 ساعت در آب بخیسانید) مخلوط میکنیم

 من همه مواد و داخل دستگاه غذا ساز ریختم تا نرم بشن و یه حالت سس پیدا کنن 

سس مایونز و خامه و ماست را با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل طعم دار میکنیم

نصف سس را با مواد مرغ قاطی میکنیم. 

کناره های نان تست را جدا کرده. 3 عدد کنار هم میچینیم.

 سفره شیراز

یک لایه مواد را میریزیم 

 سفره شیراز

 دوباره 3عدد نان دیگر گذاشته و بادست فشار میدهیم

سفره شیراز
درآخر با نصفه باقیمانده سس و موادی که در دسترس داریم روی کیک را تزئین میکنیم و هم اینکه میتونیم به صورت برش خورده سرو کنیم

 سفره شیراز

بهتر است این کیک چند ساعت در یخچال بماند.

سفره شیراز

 همانطور که توی عکسها می بینید من از پیازچه و جعفری استفاده نکردم 

 میتونید به جای یک کیک مستطیل کیک مربعی درست کنید 

سفره شیراز

این مقدار 12 برش کیک بهتون میده که تقریباً برای 6 نفر کافیه

نوش جان

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع پیش غذا , انواع غذا برای شام , غذای مناسب افطاری


تاريخ : ۱۳٩۱/٥/۱٠ | ۱۱:٥٧ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.