سلام

تو شیراز معمولاً از یکی دو روز قبل از ماه مبارک رمضان تا چند روز بعد این دسر و درست میکنن و مغازه های فروش این دسر حسابی کار و بارشون سکه است محاله سفره افطاری دعوت بشی و ترحلوا تو سفره نباشه " حالا ببینید چقدر خوشمزس"

دسری خوشمزه ، خوش عطر و خوش طعم

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه


خوش اومدین

مواد لازم :

چاشنی عشق ......................... مثل همیشه فراووووووون

آرد برنج نرم.......................... یک لیوان (ترجیحاً خودتون تهیه کنید )

نشاسته گل............................ یک لیوان

گلاب .................................. دو لیوان

شیر ................................... دو لیتر

آب ..................................... دو لیتر

شکر ................................... دو و نیم تا سه پیمانه

نمک ................................... خیییییییییییییلی کم (به اندازه یک عدس)

وانیل ..................................  نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده ....................... به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا یک لیوان آب روی نشاسته میریزیم تا خیس بخورد ظرف و کنار میزاریم تا نشاسته ته نشین بشه حالا آب زلال روی نشاسته را کاملاً میریزیم سپس نشاسته را با شیر مخلوط کرده و سپس مواد و از صافی رد میکنیم(ممکنه نشاسته هنوز رسوبات داشته باشه با این کار تمام ناخالصی ها از نشاسته جدا میشه چون ما به مایع یک دستی احتیاج داریم )

سپس بقیه آب (یک لیوان و قبلاً استفاده کرده بودیم ) گلاب ، شکر ، نمک ، وانیل و آرد برنج (کاملاً نرم باشه ) را به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً صاف و یکدست شوند

نکته : نیازی نیست آرد برنج و تفت بدین

مواد و ترجیحاً توی قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت متوسط بزارین و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید

سفره شیراز

نکته : حتماً با قاشق چوبی هم بزنید در غیر این صورت اگه ترحلواتون کدر شد با خودتونه


سفره شیراز

مجبور شدم فلش دوربین و خاموش کنم تا حبابها رو ببینید

سفره شیراز

همچنان به هم زدن ادامه میدیم

اونقدر باید به هم زدن ادامه بدین که قوام بیاد و بوی خامی نشاسته گرفته بشه (ممکنه 45 دقیقه یا بیشتر طول بکشه پس خسته نشید )

حالا نصف مواد و توی سینی یا این تابه های پیرکس (که فکر میکنم توی همه خونه ها پیدا بشه ) بریزید

سفره شیراز

به بقیه مواد داخل قابلمه زعفران و اضافه کنید

 

سفره شیراز

 

چون زعفران مایع بوده باید خوب هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه دیگه بجوشانید تا به غلظت مواد قبلی برسد سپس مثل قبل داخل ظرف بریزید تا خودشو بگیره و سفت بشه

 

سپس برش زده

سفره شیراز

 

و نوش جان کنید

سفره شیراز

کنار سفره هاتون ما رو هم دعا کنید .

سفره شیراز

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع حلوا و تزئینات , غذای مناسب افطاری , اختصاصی سفره شیراز , انواع غذا و دسرهای شیرازی


تاريخ : ۱۳٩۱/٥/۳٠ | ۱٢:٤۸ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.