سلام

با یه چیز کیک خوشمزه در خدمتتونم

 

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه

 


خوش آمدین

چاشنی عشق که موجوده

خب خدا رو شکرپس بریم سراغ چیز کیک

مواد لازم :

کیک اسفنجی چهار تخم مرغی ...................... یک عدد

پنیر خامه ای ............................................ 200 گرم

خامه صبحانه ........................................... 200 گرم

ژله توت فرنگی یا تمشک ........................... دو بسته

ژله آلوورا .............................................. یک بسته

طرز تهیه:

ابتدا کیک اسفنجی چهار تخم مرغی توی قالب کمربندی آماده کردم با این دستور  کیک اسفنجی چهار تخم مرغی

سفره شیراز

یک بسته ژله تمشک و با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده نصف این مایع را در ظرف مسطحی ریخته و در فریزر یا یخچال قرار دادم تا خوب خودش و بگیره (میتونید روز قبل این کار و کنید ) وقتی خوب خودش و گرفت قالب قلب زده و در یخچال نگهداری کردم

سفره شیراز

پودر ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده صبر کردم تا حسابی خنک بشه و به دمای محیط برسه

پنیر خامه ای و خامه را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن خوب زدم تا پف کرد

سفره شیراز

 

سپس مایع ژله را اضافه کردم و چند دقیقه با همزن خوب زدم این مایع با مخلوط پنیر و خامه باید خوب مخلوط بشه تا تمام نقاط چیز کیک منسجم بشه

سفره شیراز

تو این مرحله یه کم موز هم به موادم اضافه کردم

سفره شیراز

کیک و کف قالب کمربندی گذاشتم 

اگه مثل من دیدید کیکتون از قالب کمی  کوچکتر شده از مرکز دایره یکی از شعاع ها را برش بزنید سپس یک تکه مثلثی کیک برش بزنید و در این قسمت قرار بدین (اگه دیگه کیک ندارین این کار و نکنیداااااااااااااااااا )

توی عکس کاملاً تکه مثلثی مشخصه

بهتره کمی قالبمون و با کیک توی یخچال بزاریم تا کیک و قالبمون خنک بشه

قلبهای قرمز رنگی را که از قبل آماده کردم و با فاصله اطراف قالب ( مثل عکس ) قرار دادم سفره شیراز

 

چون قلبها و قالب هر دو خنک هستن محکم به هم میچسبن پس  اگه جاشون و اشتباه کرده باشید تو دردسر میفتید

اگه مواد چیز کیک تون آماده نیست دوباره قالب و به یخچال منتقل کنید

حالا یه ظرف لازم داریم که پایین و بالاش به یک اندازه باشه و از قالبمون حدود 5 سانت از طرفین کوچکتر باشه

سفره شیراز

همونطور که تو عکس میبینید از ظرف های لعابی سر دار معروف استفاده کردم

برای راحتی کار ظرف و وسط قالب و روی کیک بزارین (بهتره همه ی وسایل خنک باشه ) یه کم که فشار بدین سر جاش فیکس میشه

مواد چیز کیک و خیلی آروم و با قاشق بین ظرف و لبه های قالب ریختم (مواظب بودم ظرف جابجا نشه)

یه کم از مواد چیز کیک و کنار گذاشتم برای زیر ظرف و قلب وسط

برای قلب وسط من از این قالبهای کتلت و کوکو استفاده کردم قالب و توی یه لیوان قرار دادم داخلش و مواد چیز کیک ریختم  بعد همزمان داخل یخچال قرار دادم مثل عکس

سفره شیراز

حدود یک ساعت صبر کردم تا چیز کیک ها خودشون  و گرفتن 

تو این فاصله بسته دوم ژله تمشک و با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم و اضافه های باقی مونده از ژله قبلی تمشک (همون که قالب زده بودم ) بهش اضافه کردم و صبر کردم حسابی به دمای محیط برسه

قالب اصلی و از یخچال خارج کردم

مقداری آب گرم داخل ظرف لعابی ریختم تا از مواد چیز کیک جدا بشه و به آرامی ظرف و از قالب جدا کردم

سفره شیراز

کف قالب و زیر ظرف هنوز روکش چیز نداره پس مقدار باقی مونده از مواد چیز کیک و روی کیک ریختم تا ژله بیشتر خودش و نشون بده همچنین ژله را که میریزیم  تو کیک فرو نره

دوباره یخچال و بعد که خودش و گرفت بیرون آوردم و ژله تمشک خنک شده را آروم توی حوضچه درست شده ریختم تا حدود یک سانت مونده به بالای حوضچه

سفره شیراز

دوباره یخچال ... وقتی خوب خودشو گرفت بیرون آوردم اون قلبی و که با مواد چیز درست کرده بودم و آروم از قالب جدا کردم و وسط حوضچه قرمزم قرار دادم بعد دوباره دورش و ژله ریختم تا به سطح کارم رسید

 

دوباره یخچال

برای جدا کردن از قالب هم یه کم قالب و توی آب گرم گذاشتم و کمر بند و باز کردم

سفره شیراز

و برش خورده

سفره شیراز

از این زاویه

سفره شیراز

جای همگی خالی خیییییییییییییییلی خوشمزه بود

 

سفره شیرازسفره شیرازسفره شیرازسفره شیراز

مطالب مشابه :

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات , دسرهای خوشمزه


تاريخ : ۱۳٩۱/٦/٩ | ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.