سلام

اینم ژله با تزئینی متفاوت 

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه


خوش اومدین

این ژله برای ما حکایتی داشت

مادر و همسرم تخم مرغ اونم از نوع عسلی دوست ندارن وقتی سر میز غذا دیدنش اونم وقت نهار یه جورایی سبز شدن 

بعد از تهدید من و پسرم که اگه نخورین الان خودمون نوش جان میکنیم خوردن

حالا یه مشکل جدید داشتیم ... باز هم میخواستن !!!!!!!!!! هه هه

مواد لازم زرده قسمت تخم مرغ  :

چاشنی عشق ....................... فراوون

پودر ژله پرتقال .................... نصف بسته

آب جوش ............................ سه چهارم  لیوان

شیر یا بستنی ....................... دو قاشق غذا خوری

مواد لازم قسمت سفیده تخم مرغ :

شیر ..................................... یک لیوان

شکر .................................... نصف لیوان

پودر ژلاتین ............................ دو قاشق مربا خوری

آب ....................................... یک سوم پیمانه

وانیل .................................... یک پنس

یا :

پودر ژله آلوورا ...................... یک بسته

شیر یا بستنی ......................... یک پیمانه سر خالی

آب جوش ............................... یک پیمانه سر خالی

طرز تهیه :

پودر ژله پرتقال و با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کنید ... یا به روش بنماری یا اینکه توی ماکرو قرار بدین قدرت 100% ـــــــــــــ 25 ثانیه

تا خوب شفاف بشه و ذرات ژلاتین حل بشن

سفره شیراز

بعد از اینکه خنک شد 2 قاشق بستنی یا شیر و برای مات شدنش بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید ... من بیشتر بستنی و توصیه میکنم تا حالت بریدگی پیدا نکنه

 قالب تخم مرغی و خیلی کم چرب میکنیم و مواد و داخلش میریزیم و در یخچال قرار میدیم

سفره شیراز

تو این فرصت میریم که قسمت سفیده را درست کنیم

1. مواد لازم قسمت اول و دیدین ؟ درست حدس زدین این همون مواد لازم کرم وانیلیه

سه قاشق آب و روی پودر ژلاتین میریزیم بعد از اینکه اسفنجی شد با روش بنماری  حرارت میدیم تا شفاف بشه ... میتونید از ماکرو استفاده کنید ماکرو 100% ـــــــ> 25 تا 30 ثانیه

شیر و شگر و میجوشانیم تا شکر ها کاملاً در شیر حل بشن بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین شفاف شده را اضافه میکنیم و بعد هم وانیل و اضافه میکنیم ... (میتونید بجای وانیل از 3 قاشق گلاب استفاده کنید )

صبر میکنیم تا خنک بشه

2. اگه پودر ژلاتین تو خونه ندارین از ژله آلوورا استفاده کنیدبه این صورت :

یک لیوان آب جوش به یک بسته پودر ژله آلوورا اضافه کنید بعد از حل شدن کامل ژلاتین و شفاف شدن و البته خنک شدن کامل ، بستنی یا شیر را اضافه میکنیم تا کدر بشه

حالا اگر زرده های تخم مرغ خودشون و گرفتن اونا رو تو یه سینی قرار بدین با فاصله های نا منظم و این سفیده ها را (هر کدوم از دو روش بالا) دورشون بریزید بعد هم دوباره یخچال وقتی خودشون و گرفتن نامنظم برش بزنید و نوش جان کنید

سفره شیراز

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع ژله و تزئینات


تاريخ : ۱۳٩۱/٦/٢٦ | ۱٠:۳٩ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.