قنادی ها و رستورانهای معروف شیراز قبلاً این مدلی حلوای هویج درست میکردن ولی به مرور یه سری از مواد حذف شده و به طبع مزه حلوا هم تغییر کرده

این حلوا با تمام حلواهایی که تا حالا نوش جان کردید متفاوته

پس تا آخر همراهیم کنید

 

سفره شیراز


مواد لازم :

چاشنی عشق ........................ مثل همیشه فراوون    

آرد برنج .............................. 100 گرم

آرد سفید .............................. 100 گرم

تخم مرغ .............................. 4 عدد

شکر .................................. 600 گرم

هویج ................................. 300 گرم

گلاب .................................. نیم کیلو

روغن مایع مرغوب .............. به میزان لازم

زعفران آب کرده .................. به میزان دلخواه

 

آماده سازی مواد حلوا :

قبل از هر کاری هویج و به تکه های کوچک تقسیم کردم و با یه لیوان آب ، آبپز کنید  بعد هم با گوشت کوب برقی کاملاً پوره کنید (اگه گوشت کوب ندارید اول هویج و با رنده ریز رنده کنید بعد کمی آب اضافه کرده روی حرارت بزارین تا کاملاً نرم شود بعد با پشت قاشق حسابی پوره کنید ) هویج باید کاملاً خنک بشه

سفره شیراز

زعفران و هم دم میکنیم و کنار میگذاریم

سفره شیراز

گلاب و شکر و زعفران دم کرده را با هم میجوشانیم تا شربت حلوا آماده بشه کنار میگذاریم تا خنک بشه

سفره شیراز

نکته مهم : یادتون باشه در این حلوا به هیچ عنوان نباید آب استفاده کنید چون نتیجه مطلوبی نمیگیرید پس اگه گلاب نداشتین فکر درست کردن این حلوا رو از ذهنتون بیرون کنید

و امااااااااااااااا مهمترین قسمت حلوا :

4 عدد تخم مرغ داشتیم

سفره شیراز

که با همزن یا چنگال خوب میزنیم

سفره شیراز

 

سپس نصف شربت گلاب و شکر(که کاملاً خنک شده ) و زعفران را به تخم مرغها اضافه میکنیم

سفره شیراز

 

خوب میزنیم در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید اگر شربت کاملاً به دمای محیط رسیده باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگر فقط یه ذره گرم باشه باعث میشه تخم مرغ ببنده و همین باعث خراب شدن حلوامون میشه

 

اگه این مرجله را با دقت کار کنید دیگه مطمعن باشید حلوای خوبی خواهید داشت

طرز تهیه حلوا :

برای شروع آرد سفید و برنج و مخلوط کردم و با هم تفت دادم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و در عین حال رنگش هم تغییر نکنه

سفره شیراز

وقتی بوی آرد بلند شد کافیه سپس روغن مایع را تا حدی اضافه کنید که آردمون به صورت خمیر روانی در بیاد

سفره شیراز

هویج پوره شده را به مخلوط آرد و روغن اضافه میکنیم

سفره شیراز

سفره شیراز

نصف باقی مانده از شربت حلوا را روی مخلوط آردو ... ریخته و خوب هم میزنیم تا هم یکدست بشه و هم دمای آرد و پایین بیاره تا بتونیم قسمت دیگه شربت و که با تخم مرغ مخلوط شده اضافه کنیم 

سفره شیراز

سفره شیراز

حالا وقت اضافه کردن نیمه دیگه ی شربته ... اضافه کنید و خوب به هم بزنید

سفره شیراز

 

نکته مهم این حلوا فقط نبستن و پیدا نشدن تخم مرغه

سفره شیراز

از این به بعد مرتب هم میزنیم تا حلوا صاف و یکدست بشه و کمی به روغن بیفته ...

سفره شیراز

ببینید کم کم داره خودشو جمع میکنه  و از ظرف جدا میشه

سفره شیراز

حلوای خوشمزمون آمادس

سفره شیراز

نکته : این حلوا اصلاً سخت نیست خیلی راحت و خوشمزه س مطمعنم با خوردنش دیگه طعم هیچ حلوایی و نمی پسندین

سفره شیراز

 

نکته : میشه به جای هویج از آب هویج استفاده کرد که شنیدم خیلی خوشمزه میشه ولی خودم امتحان نکردم

سفره شیراز

نوش جان

من این حلوا رو از خاله جانم یاد گرفتم اونم سالها قبل از یه قناد خیلی معروف یاد گرفته


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسرهای خوشمزه , انواع حلوا و تزئینات , انواع غذا و دسرهای شیرازی , اختصاصی سفره شیراز


تاريخ : ۱۳٩۱/٦/٢۸ | ۸:٥٢ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.