سلام

این کیک و دوم مهر برای تولد پسرم درست کردم

سفره شیراز

امیدوارم خوشتون بیاد

بفرمائید آشپزخونه


سلام

خوش اومدین


بریم سراغ کیک که خیلی کار داریم

من یه کیک شیر درست کردم و بعد از خنک شدن کامل اونو از عرض به دو قسمت تقسیم کردم

سفره شیراز

خامه را به این صورت زدم(دستور زدن خامه رو به زودی میزارم)

سفره شیراز

و زدم

سفره شیراز

تا فرم گرفت (یادم رفت عکس بگیرم)

یک لایه روی کیک کشیدم

سفره شیراز

سفره شیراز

یک لایه موز

سفره شیراز

و دوباره یک لایه خامه فرم گرفته

سفره شیراز

حالا یک لایه شکلات چیپسی (مواد میانی دلخواهه - چون پسرم شکلات دوست داره شکلات چیپسی هم اضافه کردم)

سفره شیراز

لایه دوم کیک و به آرومی روی لایه قبلی گذاشتم

بهتره لایه ای که روی کار قرار میگیره همونی باشه که کف قالب بوده چون هم صاف و یکدسته هم خورده کیک نداره

سفره شیراز

اگه وقت دارید کیک و یک ساعت به یخچال منتقل کنید تا خوب خنک بشه

بعد از بیرون آوردن از یخچال خامه فرم گرفته را روی کیک ریخته و صاف میکنیم

سفره شیراز

سفره شیراز

به این صورت

سفره شیراز

در این مرحله میتونید کیک و به ظرف اصلی انتقال بدین(عملیات انتقال کار همسرم ـه)

با کاردک زیر کیک و بلند کنین دست دیگتون و به آرومی زیر کیک بزارین کیک و بلند کنید

سفره شیراز

بعد از گذاشتن توی ظرف مورد نظر دستتون و بیرون بیارین و با احتیاط کاردک و از زیر کیک بیرون بکشید ... توی عکس کاملاً مشخصه

سفره شیراز

اینم کیکمون تو ظرف اصلی

سفره شیراز

بهتره کیک دوباره بره تو یخچال تا خامه خودشو حسابی بگیره

از یخچال بیرون بیارین و با یه سیخ چوبی یا خلال دندون طرح مورد نظر و روی کیک بکشید

شکلات و به روش بنماری یا ماکروفر ذوب کنید

کاغذ روغنی و به صورت قیف درست کنید . شکلات و توی قیفی که با کاغذ روغنی درست کردین بریزین

با قیچی سر قیف و خیلی کم بچینید و روی خط کشی هایی که کردین با احتیاط و آروم شکلات بریزید

سفره شیراز

من عجله داشتم خطام خیلی صاف نشد ولی بعد با دورگیری تا حدودی صافشون کردم

حالا باید ژله نوشتاری (آخر پست توضیح میدم ) و توی یکی از همون قیفایی که با کاغذ روغنی درست کردیم بریزیم و به آرومی مثل نقاشی شروع کنیم رنگ کردن

حرکت دستتون دورانی باشه و آروم پیش برید تا جایی سفید نمونه چون بعد اگه پر بشه حالت دو تکه میشه

سفره شیراز

اینم رنگ قرمزمون(یه قسمت از  ژله را با رنگ قرمز رنگ کردم)

سفره شیراز

حالا نوبت قسمت نوک انگری بردز هست که به همون صورت قبل ژله را درست کردم با زعفران رنگ کردم توی قیف ریخته و به همون صورت رنگ آمیزی میکنیم

سفره شیراز

دور کیک هم با شکلات چیپسی تزئین کردم

سفره شیراز

امیدوارم خوشتون بیاد

نوش جان

 

پ . ن :

آموزش ژله نوشتاری

مواد لازم:

آب سرد .......................سه چهارم پیمانه

آبلیمو ......................... 4/1 پیمانه(میشه کمتر کرد و به همون میزان آب بیشتر بشه)

شکر ........................... یک پیمانه

نشاسته ذرت ............... 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

شکر و نشاسته ذرت را در طرفی مخلوط کنید سپس آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید حالا آب را اضافه کنید وقتی صاف و یکدست شد ،  روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده وغلظتی مثل عسل پیدا کند
از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید.

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات


تاريخ : ۱۳٩۱/٧/٦ | ۱۱:۳٢ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.