سفــــره شیــــــــــراز
ღ آشپزی با چاشنی عشـــــــــــق ღ
مقدمتان در کنار سفره شیراز گلباران / آشپزی با چاشنی عشق را با ما تجربه کنید/آموزش کامل مطالب را در سایت آشپزانه ببینید/آشپزانه تجمیع هنر است به سبک جدید

 

سلام

اگه دوست دارید یه روش خیلی راحت برای زدن خامه تا فرم گرفتنش و یاد بگیرید با من همراه بشید

 سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه


خوش اومدین

چند تا نکته برای زدن خامه رو باید صد در صد رعایت کنید تا خامه فرم گرفته عالی داشته باشید ...

اولین و مهمترین چیز اینه که  کاسه (بهتره استیل باشه ) و پره های همزن و  قبلاً تو فریزر قرار بدین تا خوب خوب خنک بشه ...

دوم اینکه اصلاً نترسید که خامه تون فرم نگیره

با اجازه شیوا جون این روشی و که مینویسم خودم هم امتحان کردم خامه سریعتر فرم میگیره

مواد لازم با دستور شیوا ی عزیز

مواد لازم :

چاشنی عشق ................... فراوووووووون

خامه صبحانه....................یک بسته

پودر قند ..........................50 گرم

پودر خامه........................50 گرم

وانیل ...............................یک پنس 

طرز تهیه :

اول یک بسته از خامه های صبحانه همون صورتی ها رو باز کنید و توی کاسه خنک شده بریزید (یادتون باشه اگه روی خامه شیر بود شیر و بریزید)

پودر قند و چند بار آسیاب کنید و همراه با پودر خامه و  وانیل به خامه صبحانه اضافه کنید یه کم هم بزنید تا مخلوط بشن توی فریزر بزارین تا خوب خودش و بگیره ولی یخ نزنه ... حدوداً 10 دقیقه زمان میبره

ظرفمون و از فریزر بیرون میاریم و با پره های همزن که اونم تو فریزر بوده و یخ شده با دور تند هم میزنیم

 

سفره شیراز

حدوداً 10 دقیقه زمان لازمه ... حتماً باید 10 دقیقه بزنیم تا فرم دلخواه و بگیره اگه کمتر بزنید خامه روی کیک فرمش و از دست میده

سفره شیراز

 

اگه بیشتر بزنید تبدیل به خامه صبحانه شیرین شده میشه

سفره شیراز

نکته : اگه هوای اطرافتون گرمه بهتره تو یه ظرف بزرگ یخ خرد شده بریزیم بعد کاسه خامه را توی اون قرار بدیم بعد شروع به زدن کنیم

با این روش امتحان کنید تا اعتماد بنفستون بالا بره بعد اگــــــــــــــــر طعم پودر خامه را دوست نداشتین میتونید  حذفش کنید

زندگیتون همیشه شیرین موفق باشید

 

پ . ن : دوست داشتم برای ارسال این پست یه بارر دیگه خامه فرم گرفته درست کنم و  حسابی عکس بگیرم ولی به درخواست دوستان همون عکسهای قبلی  و قرار دادم



موضوع مطلب : انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات / طرز تهیه خامه فرم گرفته

۱۳٩۱/٧/۱٧ :: ۱۱:۱٤ ‎ق.ظ
درباره وبلاگ
آزاده

سلام همه ما آشپزی میکنیم ولی من عقیده دارم کسایی غذاشون خوردنی و خوشمزه میشه که به غذا چاشنی عشق هم اضافه کنن ایشالا همیشه دلاتون پر از عشق و محبت باشه سعی میکنم تمام تجربیاتم و اینجا با شما به اشتراک بزارم شما هم تنهام نزارید و با نظرات زیباتون راهنمام باشید دوستتون دارم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دوستای گلی که از دستورات این وبلاگ استفاده میکنید اگه دوست داشتید میتونید عکس کاراتون و برام بفرستید تا جهت بالا رفتن تجربیاتمون به اسم خودتون در وبلاگ ثبت بشه

پيوندها
نويسندگان
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
مطالب جالب

کلیه حقوق این وبلاگ برای سفــــره شیــــــــــراز محفوظ است