Code center
خلال کردن بادام - سفــــره شیــــــــــراز
سفــــره شیــــــــــراز
ღ آشپزی با چاشنی عشـــــــــــق ღ
مقدمتان در کنار سفره شیراز گلباران / آشپزی با چاشنی عشق را با ما تجربه کنید/آموزش کامل مطالب را در سایت آشپزانه ببینید/آشپزانه تجمیع هنر است به سبک جدید

این روش بسیار ساده و راحت برای خلال کردن بادام هاست

سفره شیراز


همونطور که میدونید یا شاید نمیدونید خلال هایی که در بازار به اسم خلال بادام به ما میفروشن بیشترش خلال بادام زمینی هست البته بادام زمینی در جای خود خواص بینظیری داره ولی همه دوست دارن وقتی خلال بادام و میخورن طعم واقعی بادام و مزه کنند

من همیشه خودم خلال بادام و پسته درست میکنم با این روش:

قبل از هرچیز سراغ چاشنی عشقتون برید و سرشار از عشق بشید

حالا پوست بادام هاتون و بشکنید و سعی کنید مغز بادام سالم بیرون بیاد ... بهتره این کار و به همسر محترم واگذار کنید ( بنده خدا زیاد بیکار نباشه) اونا را در یک ظرف گود بریزید تا بتونیم پوسته دوم بادام را هم جدا کنیم

سفره شیراز

به اندازه یک بند انگشت بالاتر از مغز های بادام آب جوش روی در ظرف بریزید

سفره شیراز

حالا یه بشقاب روی ظرف بزارید و بین 5 تا 10 دقیقه صبر کنید

سفره شیراز

خب نیازی نیست صبر کنید تا خنک بشه بعد از 5 تا 10 دقیقه بشقاب را بردارید

به به عجب عطر بادامی حس میکنید ؟؟؟ (یادتون نره یاد من کنید )

بادام ها را در آبکش بریزید و با یه فشار کوچولو که به ته بادام ها بیارید پوسته جدا میشه

سفره شیراز

خب با همین روش تمام بادامها را از پوسته جدا کنید

سفره شیراز

حالا با یه چاقوی تیز ترجیحاً میوه خوری که کمی حالت اره ای داشته باشه شروع به خلال کردن کنید... البته بهتره اول بادامها رو لپه کنید به این صورت که نوک چاقو را در درز بادام گذاشته یه فشار کوچولو وارد کنید از هم باز میشن

اگر باز نشدن و شما میخواید خلال ریز داشته باشید نگران نباشید بعد از اینکه یه نصف روز هوا خوردن میتونید با دست از همون نقطه جداشون کنید اندازه خلال ها بسته به استفاده ای که میکنید میتونه متغییر باشه

سفره شیراز

 

ظرف محتوی خلال و تو هوای بدون گرد و غبار قرار بدین ... همون هوای آشپزخونه خوبه فقط بالا باشه چون اگه دم دست باشه تجربه به من ثابت کرده چیزی ازش باقی نمیمونه

از خلال بادام برای تزئین دسرها ، کیک ها و نوشیدنی ها میتونید استفاده کنید

اگر سرما خوردید و گلوتون درد میکنه و مثل من بد دارو هستید شب قبل از خواب همین خلال ها رو پودر کنید (البته نه زیاد) یک قاشق غذا خوری توی قوری بریزید و روش آب جوش ریخته و به عبارتی مثل چایی دم کنید بعد نوش جان کنید (من که عاشق این قسمت از سرماخوردگیم) صبح که بلند میشید متوجه معجزه بادام دم شده خواهید شد

کاربردهای دیگه ای هم داره که به مرور بهش میپردازم

نکته مهم : وقتی آقای همسر و بچه ها کنارتونن از این کارا نکنید ... آخه اونا خیلی دلشون میخواد دقیقاً از خلالها نوش جان کنند نه از بادامهای درسته

شاداب باشید

 

 

 



موضوع مطلب : نکته های آشپزی

۱۳٩۱/٧/٢۳ :: ٩:۳۱ ‎ق.ظ
درباره وبلاگ
آزاده

سلام همه ما آشپزی میکنیم ولی من عقیده دارم کسایی غذاشون خوردنی و خوشمزه میشه که به غذا چاشنی عشق هم اضافه کنن ایشالا همیشه دلاتون پر از عشق و محبت باشه سعی میکنم تمام تجربیاتم و اینجا با شما به اشتراک بزارم شما هم تنهام نزارید و با نظرات زیباتون راهنمام باشید دوستتون دارم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دوستای گلی که از دستورات این وبلاگ استفاده میکنید اگه دوست داشتید میتونید عکس کاراتون و برام بفرستید تا جهت بالا رفتن تجربیاتمون به اسم خودتون در وبلاگ ثبت بشه

آرشيو وبلاگ
پيوندها
نويسندگان
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر

کلیه حقوق این وبلاگ برای سفــــره شیــــــــــراز محفوظ است