سلام

پسته تازه داره تموم میشه خلال آماده کردین ؟

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه

 


همونطور که قبلاً توضیح دادم خلال پسته های بازار معمولاً پسته نیستند و اغلب مخلوطی از باقله خلال شده و پسته خلال شده هستند .

اگر شما هم مثل من بچه فاویسمی داشته باشید خیلی باید به این موضوع دقت کنید

حتی اگر مشکل من را هم نداشته باشید باز هم بهتر و سالم تره که خودتون خلال پسته را درست کنید

من هر سال وقتی پسته تازه به بازار میاد این کار و انجام میدم چون خیلی راحت خلال میشه

هر سه پوست پسته تازه را بگیریدو سپس شروع به خلال کردن ،لپه کردن یا پودر کردن پسته کنید  بطور کامل در پست  خلال کردن بادام     توضیح دادم فقط نیازی نیست پسته را مثل بادام در آب جوش خیس کنید  راستی چاشنی عشق یادتون نره !                   

سفره شیراز

نوش جان


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نکته های آشپزی


تاريخ : ۱۳٩۱/٩/۱٠ | ۱۱:۱٦ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.