سفره شیرازسلام

این کوکو یکی از غذاهای بسیار شیک و راحته که برای مهمونی های عصرانه بسیار زیباست

به عنوان شام خانواده هم یک غذای کامل و خوشمزه هست

سفره شیراز

ziba اگه دوست داری یاد بگیری بیا آشپزخونه ziba


مواد لازم :

نان باگت بزرگ..................... 2 عدد

تخم مرغ ............................ 2 تا 3 عدد

سیب زمینی ...................... 2 عدد متوسط

گردوی خرد شده .................. نصف لیوان

سینه مرغ چرخ شده ............. نصف یک سینه متوسط

جعفری خرد شده ................. مقداری

نمک .................................. به میزان لازم

فلفل سیاه.......................... در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری

روغن مایع .......................... مقداری برای سرخ کردن

لازم به یادآوریست برای مواد میانی این کوکو هر چیزی که دوست داشتین میتونید استفاده کنید ... مثل کوکو سیب زمینی ، کوکو سبزی و ...

طرز تهیه :

ابتدا نانهای باگت را از عرض برش میزنیم به قطر حدوداً یک و نیم سانت

سفره شیراز

نانها را کنار میزاریم ،روی آنها را میپوشانیم تا خشک نشن

مایع کوکو را آماده میکنیم به این صورت : سیب زمینی چرخ شده را در ظرف ریخته سینه ی مرغ +تخم مرغ + نمک + فلفل + کمی جعفری خرد شده + گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و به هم میزنیم سعی کنید مایع کوکو حدود نیم ساعت استراحت کنه تا منسجم بشه سپس کمی داخل نانها را خالی میکنیم و در تابه ای قبلاً روغن ریخته و گرم کرده ایم میگذاریم

سفره شیراز

سپس مایع کوکو را بین نانها میریزیم

 

سفره شیراز

میتونید مثل من برای تزئین از کمی کنجد استفاده کنیدو روی مایع کوکو کنجد ببریزید

سفره شیراز

چاشنی عشق که یادتون نرفته !

نوش جان


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع غذا برای شام , انواع کوکو ، کتلت و شامی


تاريخ : ۱۳٩٠/٩/۱٢ | ۳:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.