سلام

اگه دوست دارید شب یلدا یه کیک متفاوت درست کنید که طعمی غیر از هندوانه و انار و کدو حلوایی داشته باشه و در عین حال بی ربط به یلدا هم نباشه با من همراه بشید

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه

 


خوش اومدین

این کیک خیلی خیلی لطیفه امتحانش کنید

مواد لازم :

چاشنی عشق ......................... مثل همیشه فراووووووووووووووون

آرد سفید ............................... 2 پیمانه

تخم مرغ ................................ 3 عدد

شکر .................................... یک پیمانه (اگر پرتقالتون ترشه یک و نیم پیمانه)

آب پرتقال .............................. یک پیمانه

روغن مایع ............................ نصف پیمانه

رنده پوست پرتقال ................... یک قاشق مربا خوری

بکینگ پودر........................... یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

آرد و بکینگ پودر و 3 بار الک کنید

قالب مورد نظر و خوب با روغن جامد یا روغن مخصوص قالب چرب کرده و کفش و کاغذ روغنی بندازید ... هر چقدر هم به قالبتون مطمعنید بازم این کار و بکنید چون این کیک بینهایت لطیفه و به قالب میچسبه

فر و با درجه 180 روشن کنید

اگر با ماکرو درست میکنید ماکرو فر و روی پیش گرمایش قرار بدین با این دستور : ابتدا دکمه کانوکشن و سپس دکمه استارت

خب حالا شروع میکنیم .

شکر و تخم مرغ ها و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه

حدود 5 دقیقه زمان لازمه

سفره شیراز

حالا آب پرتقال و که بهتره طبیعی باشه و روغن رو اضافه کنیدو در حد مخلوط شدن هم بزنید

سفره شیراز

مخلوط آرد و بکینگ پودر و روی مواد الک کنید

سفره شیراز

و با لیسک به آرامی مخلوط کنید در حدی که مواد یکدست بشن

سفره شیراز

مواد و در قالبی که قبلاً خوب چرب کردیم بریزید و در فر یا ماکرو فر قرار بدین

زمان در این کیک متغیره من در ماکرو با دستور کانوکشن 180 ابتدا 15 دقیقه زمان دادم بعد 4 دقیقه دیگه که مجموعاً شد 19 دقیقه در ماکرو حتماً یادتون باشه زمان و کمتر انتخاب کنید بعد که با سیخ چوبی امتحان کردین اگر آماده نبود زمان بیشتری و اختصاص بدین

برای فر بین 40 دقیقه تا یک ساعت و ربع ممکنه طول بکشه بستگی به حرارت فر شما داره که خودتون بهتر تشخیص میدین 

خب تا کیک آماده بشه میریم سراغ درست کردن پودینگ وانیلی که ترکیبش با این کیک بسیار خوشمزه س

سفره شیراز

مواد لازم برای پودینگ وانیلی :

 نشاسته گل .................... 1 قاشق غذاخوری پر

آرد سفید ........................  1 قاشق غذاخوری پر

شیر سرد ........................ 500 میلی لیتر یا حدود 2 لیوان

گلاب .............................. نصف لیوان

زرده تخم مرغ .................. 1 عدد

 شکر ............................. 4 قاشق غذاخوری

وانیل ............................. یک قاشق چای خوری 

سفره شیراز

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته و آرد برنج و با 2 لیوان شیر سرد خوب مخلوط میکنیم تا آرد و نشاسته کاملاً در شیر حل بشن بعد شکر ، زرده تخم مرغ ، را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید وقتی یکدست شد روی حرارت متوسط بزارین و وقتی بجوش آمد حرارت و ملایم کنید تا غلیظ بشه

تا این غلیظ بشه کیکمون هم آمادس از فر یا ماکروفر در آورده و اجازه میدیم خوب خنک بشه

همچنان به هم زدن پودینگ ادامه میدیم حدوداً نیم ساعت بعد گلاب و اضافه میکنیم و باز هم هم میزنیم

حتماً حرارت و کم کنید تا نشاسته پخته بشه و بوی خامی نده و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسید

از روی حرارت برداشته و وانیل و اضافه کنید و هم بزنید تا پودینگمون رویه نبنده

وقتی کمی از حرارتش کم شد روی کیک که الان خوب خنک شده بریزید

با پره های پرتقال و دانه های انار تزئین کنید

(ببخشید قسمت پودینگ عکس نداشت همزمان چند تا کار انجام میدادم از عکس گرفتن موندم )

سفره شیراز

امیدوارم خوشتون اومده باشه

سفره شیراز

اینم برش خوردش

سفره شیراز

نوش جان

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات , دستورات ماکروفر , دستورات یـلـدا


تاريخ : ۱۳٩۱/٩/٢٠ | ۸:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.