شارلوت یه دسر بسیار خوشمزه و راحته که در مواقعی که دسر فوری نیاز دارید بکارتون میاد

برای آموزش شارلوت یلدایی با من همراه بشید

سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه


خوش اومدین

حتماً این دسر خوشمزه را در لیست یلداتون قرار بدین

مواد لازم:

چاشنی عشق ................... فراووووون

کیک رولت آماده ............... حدود دو بسته

شیر ............................... دو و یک چهارم پیمانه

شکر .............................. سه قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت .................... سه قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین ...................... یک قاشق سوپخوری

گلاب ............................... یک قاشق چایخوری

آب انار ............................ یک چهارم پیمانه

دانه های انار .................... یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا دستتون و کمی خیس کرده و در ظرف گودی که برای این منظور آماده کردیم میکشیم تا ظرف کمی خیس بشه سپس با کیسه فریزر یا سفلون میپوشانیم

به این دلیل کف ظرف باید کمی خیس باشه که کیسه به ظرف بچسبه و جابجا نشه

کیک رولت را به ضخامت یک سانتی متر برش میزنیم

داخل و کناره های ظرف رو به صورت کاملا فشرده کیک میچینیم سعی کنید  فضاهای خالی رو با تیکه های کوچک رولت بپوشونید تا مواد داخل به سطح رویه نفوذ نکنه .

خب ظرف و کنار میزاریم و مشغول درست کردن مواد میانی میشیم

ابتدا پودر ژلاتین رو روی یک چهارم لیوان شیر سرد میریزیم و وقتی به حالت اسفنجی رسید روی بخار اب میذاریم تا کاملا ژلاتین داخل شیر حل بشه.یا در ماکرو 100% ... 30 ثانیه قرار میدیم

2 قاشق آب روی نشاسته ریخته و خوب هم میزنیم تا دونه های نشاسته نرم بشه 

حالا شیر سرد ، شکر ، آب انار و گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود . سپس روی شعله متوسط گذاشته و مرتب هم میزنیم تا به جوش آمده و غلیظ شود .

سپس محلول ژلاتین و شیر رو به این مایه اضافه کرده و هم میزنیم چند دقیقه بعد شعله را خاموش میکنیمو صبر میکنیم تا خنک شود ... در این فاصله هر چند دقیقه یکبار مواد و هم میزنیم تا رویه نبندد

وقتی خنک شد دانه های انار و اضافه میکنیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی خودش و بگیره (زیاد سفت نشه هاااااا)

از یخچال بیرون بیارید و هم بزنید و سپس روی کیک ها بریزید

چند تا تکه رولت و هم روی مواد گذاشته و آرام اضافی های پلاستیک یا سفلون و روی کیک برگردونید حدود 2 ساعت در یخچال قرار بدین

بعد ازاین مدت از یخچال بیرون بیارید کیسه یا سفلون رویی را باز کرده و به آرامی در ظرف سرو برگردانید

و نایلون را ازش جدا کنید

با دونه های انار یا هر چیز دیگه ای تزئین کنید

سفره شیراز

نوش جان

 

پ.ن : ببخشید مراحل عکس نداشت این شارلوت و چند وقت پیش درست کردم در اولین فرصت درست میکنم و عکسها رو جایگزین میکنم

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات , دسرهای خوشمزه , دستورات یـلـدا


تاريخ : ۱۳٩۱/٩/٢۱ | ٩:٢٦ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.