یه کیک خوشمزه و پرکالری برای عاشقای شکلات

سفره شیراز

با من در آشپزخونه همراه باشید

 

برای دیدن آموزشهای بیشتر به کانال ما در تلگرام بپیوندید

https://telegram.me/Ashpazaneh


سلام سلام

خوش اومدین

امیدوارم سرشار از چاشنی عشق باشید چون خیلی لازمه

این کیک خوشمزه رو اول آذر برای تولد فرناز جون درست کردم آخه عاااااااااشق شکلاته

مواد لازم :

کره ............................. 150 گرم 

تخم مرغ مرغ بزرگ .......... 3 عدد

آرد ............................. 210 گرم

شیر گرم.........................یک سوم پیمانه

شکر ........................... 300  گرم

کاکائو........................... 50 گرم

اب جوش ...................... دو سوم پیمانه 

وانیل  ......................... یک پنس

بکینگ پودر .................. 1 قاشق مربا خوری

نمک............................ یک دوم قاشق چای خوری            

 
مواد کرم میانی

شکلات تلخ......................... 120 گرم   

شکلات شیری(قهوه ای) ......... 120 گرم  

شکلات صبحانه ................... 300 گرم  

 خامه صبحانه  .................... یک و یک سوم پیمانه

 تزئین :

شکلات تلخ ........................ 120 گرم

 

طرز تهیه :

کره را حدود نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم

سفره شیراز

فرراروشن کرده و روی 180 درجه تنظیم کردم.

 قالب گرد 22 سانتی را چرب کرده و ته قالب کاغذ روغنی انداختم و دوباره چرب کردم اگر قالبتون تفلونه که هیچ ولی اگر تفلون نیست و مقداری کاکائو در قالب بپاشید و اضافه های کاکائو را بتکانید.(مثل همون آرد پاشی کردن)

روی کاکائو اب جوش ریخته کاملا مخلوط میکنیم سپس شیر داغ را اضافه کرده اجازه میدهیم کاملاً به دمای محیط برسد.

ارد و بکینگ پودر و نمک را الک سه بار الک میکنیم

کره را با همزن کاملا میزنیم

سفره شیراز

شکر را اضافه کرده و دوباره با دور متوسط 5 دقیقه هم میزنیم

سفره شیراز

تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم میزنیم

سفره شیراز

حالا نوبت وانیله ... اضافه میکنیم

دور همزن را کند میکنیم

به تناوب مخلوط ارد و مخلوط شیر را اضافه میکنیم

سفره شیراز

ابتدا یک سوم آرد ، سپس یک دوم مخلوط شیر، تا موادمون تموم بشه

سفره شیراز

در قالب ریخته و در فر به مدت 25-30 دقیقه قرار میدیم

سفره شیراز

 تهیه کرم میانی:

شکلات هارا به روش بنماری یا در ماکرو فر ذوب میکنیم

شکلات صبحانه (کرم نوتلا یا سارلا یا حتی شکلاتی که خودتون درست کردین ) را اضافه کرده با همزن هم میزنیم

در اخر خامه را اضافه و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم

(عکس گرفته بودماااااااااااا نمیدونم چرا نیستش!!ناراحت)

 طرز تهیه شکلات های شکسته برای تزئین:

دو تکه کاغذ روغنی با اندازه 36*40 آماده میکنیم شکلات را به روش بن ماری یا در ماکرو فر ذوب کرده روی  کاغذ روغنی پهن میکنیم به طوری یک سانت از لبه ها ازاد باشد.(خوب توجه کنید تا مثل من شکلاتتون ضخیم نشه)

سفره شیراز

کاغذ روغنی دوم را روی شکلات گذاشته و با دست فشار میدیم تا هوا بین کاغذ و شکلات نمونه

سفره شیراز


هر دو را باهم لوله کرده ابتدا و انتهای کاغذ را با گیره فیکس میکنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال یا 30 دقیقه در فریزر قرار میدهیم

سفره شیراز


بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و با سرعت کاغذ لوله شده را باز میکنیم 

این کار باعث میشه تکه های شکسته و نا منظم شکلات داشته باشیم .

همونطور که روی کاغذ روغنی هستن داخل یه بشقاب مناسب گذاشته و تا لحظه تزئین در یخچال نگهداری میکنیم .

 

تزئین کیک:

خب کیکمون آماده شده

سفره شیراز

اجازه میدیم خوب خنک بشه سپس کاغذ روغنی را جدا کرده و از عرض به 2 قسمت تقسیم میکنیم 

یک سوم از مواد کرم شکلاتی و روی لایه اول میریزیم

من مقداری گردو هم اضافه کردم

سفره شیراز

لایه دوم را روی مواد میانی قرار داده و دوباره کرم شکلات را روی کیک پخش میکنیم طوری که دیواره ها را هم پوشش بده

نیازی نیست زیاد صاف بشه چون قراره پوشانده بشه

سفره شیراز

حالا تکه های شکسته شکلات و از یخچال بیرون میاریم

از تکه های بزرگ برای اطراف کیک و از تکه های کوچکتر برای روی کیک استفاده میکنیم

 سفره شیراز

معمولاً تزئین همین جا تموم میشه اما من چون برای تولد میخواستم با تکه های شکلات تزئینی و چند تا دونه قلب تزئین کردم

سفره شیراز

خوشکل شد ... نه ؟

سفره شیراز

و همچنین بسسسسیار خوشمزه و پر کالری

سفره شیراز

تا حالا از خوردن هیچ چیزی اینقدر عذاب وجدان نگرفته بودم

اینم برش خوردش

سفره شیراز

عجب چشمکی میزنه !!!

سفره شیراز

امیدوارم خوشتون اومده باشه

نوش جان


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع کیک ها ، چیز کیک ها و تزئینات , عصرانه های خوشمزه


تاريخ : ۱۳٩۱/۱٠/٢٤ | ۱٢:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.