این آش خوشمزه از غذاهای شیرازیه که تو این روزهای سرد حسابی میچسبه

 سفره شیراز

با من همراه باشید

 

برای دیدن آموزشهای بیشتر به کانال ما در تلگرام بپیوندید

https://telegram.me/Ashpazaneh


سلامممممممممم

با یه آش خوشمزه و راحت در خدمتتونم

دستور اصلی این آش همینیه که اینجا مینویسم ولی گاهی بعضی خانم های کد بانو مواد دیگری مثل چغندر رنده شده هم اضافه میکنند که بسته به ذاعقه افراد داره (به ذاعقه من که نمیخوره نیشخند)

خب بریم سراغ مواد لازم:

ظرف چاشنی عشقتون که کم نشده؟؟؟

اگه شده زودتر پرش کنید که این آش با عشق یه چیز دیگه س مخصوصاً اینکه یه بعد ازظهر بارونی وقتی همه خانواده جمع هستید این آش و سرو کنید  (به به )

برنج ................................ حدوداً 250 گرم

لپه .................................. حدوداً 100 گرم

نعناء خشک ....................... حدوداً 2 قاشق غذا خوری سر پر

گوشت قرمز ....................... به میزان دلخواه

آبغوره ............................... حدوداً یک لیوان

نمک ، فلفل و زرچوبه ............ به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با مقداری نمک و زرچوبه میپزیم تا خوب نرم شود (خدا رفتگان شما را بیامرزه روح مادر بزرگ من هم شاد ایشان اصرار داشتند که این آش با گوشت قرمز پخته بشه ولی الان ما با گوشت مرغ هم درست میکنیم) البته بدون گوشت هم خوشمزه س و اگه وقت ندارید که گوشت بپزید میتونید این مرحله را فاکتور بگیرید

سپس گوشت ها را از آبگوشت جدا کرده و ریش ریش میکنیم

برنج را به همراه لپه و آب  در ظرف بزرگی ریخته (آش و همیشه تو ظرف بزرگ بپزید تا بعدش دردسر پاک کردن گاز و نداشته باشید )و اجازه میدیم لپه بپزه و برنج شفته بشه

سفره شیراز

سفره شیراز

در این مرحله گوشت ریش ریش و به برنج اضافه کرده اگه از آب گوشت هم باقی مونده به موادمون اضافه میکنیم تا خوشمزه تر بشه

حالا وقت اضافه کردن نمک و فلفل البته از نوع قرمزه بسته به ذاعقه تون اضافه کنید

در یک ظرف دیگه نعنا داغ میگیریم به این صورت که حدود 2 قاشق روغن را روی حرارت گذاشته تا گرم بشه بعد مقدار کمی زرچوبه را در روغن بریزید

سفره شیراز

حالا پودر نعنا خشک را در روغن ریخته و بعد از چند لحظه از روی حرارت بر میداریم

توجه داشته باشید نعنا خیلی سریع میسوزه و اگه سوخت تلخ میشه پس ظرف و بشورید و دوباره نعنا داغ بگیرید نیشخند

نعنا داغ و به مواد آش اضافه کنید

سفره شیراز

آبغوره را هم بسته به ذاعقه خانواده و طعم آبغوره اضافه کنید

حرارت را ملایم کرده و اجازه بدید آش جا بیفته

در این فاصله یه پیاز داغ طلایی برای تزئین آماده کنید

(من از طعم پیاز داغ داخل آش خوشم نمیاد ولی شیرازیا تو این آش مقداری پیاز داغ هم اضافه میکنن )

سفره شیراز

یه نگاه به آش بندازید وقتی به این حالت بود یعنی آمادس طوری که دانه های برنج در آش کاملاً پیدا باشن و در عین حال هم نرم باشن اگه زیاد روی حرارت بمونه دانه های برنج مثل حلیم میشن و آش اصلاً ظاهر زیبایی پیدا نمیکنه

سفره شیراز

تزئین کرده و در جمع گرم خانواده میل کنید

سفره شیراز

امیدوارم خوشتون اومده باشه

سفره شیراز

این هم نمایی نزدیک

سفره شیراز

نوش جان

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: اختصاصی سفره شیراز , انواع غذا و دسرهای شیرازی , انواع آش ، حلیم و تزئینات


تاريخ : ۱۳٩۱/۱۱/۱۳ | ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.