سلام دوستای گلم
بلاخره من تونستم به قولم عمل کنم و دستور این غذای خوشمزه را براتون ارسال کنم
ببخشید که دیر شد
چون درخواست برای آموزش این غذای مجلسی و خوشمزه زیاد بود سعی کردم همه نکات و مصور آموزش بدم
دستور را کامل بخونید و بهش عمل کنید و سوالاتتون و بپرسید تا نهایتاً یک کلم پلو خوشمزه نوش جان کنید .


سفره شیراز

بفرمائید آشپزخونه

 

 

برای دیدن آموزشهای بیشتر به کانال ما در تلگرام بپیوندید

https://telegram.me/Ashpazaneh



کلم پلو شیرازی شاید به نظر غذای سختی می یاد و واقعاً هم همینطوره اگر همه ی کارها رو بخواید همون روز انجام بدین اینه که معمولاً توی شیراز اگر اجازه داشته باشید و درفریزر هر کسی و باز کنید حتماً کلم و کوفته فریز شده خواهید دید در این صورت برای مهمونهای سرزده هم میشه به راحتی کلم پلو درست کرد پس به توصیه من گوش کنید و کلم و کوفته رو همیشه مثل گوشت و سبزی و بقیه مواد توی فریزر داشته باشید


مواد لازم :
چاشنی عشق ........................ مثل همیشه فراووووووون

گوشت .................................300 گرم



آرد نخودچی ......................... 200 گرم

تخم مرغ .............................. یک عدد

پیاز ....................................یک عدد متوسط

برنج مرغوب ایرانی .................3 پیمانه

کلم سر ................................1.5 کیلو

نمک . فلفل .زرچوبه .............. به میزان لازم

آبغوره یا آب لیمو .................. به مقدار دلخواه

سبزی شامل ریحان ، تره ، شیوید ، ترخون ................... به میزان لازم


طرز تهیه کوفته قلقلی :
ابتدا گوشت را خوب شسته و اجازه بدید کاملاً آبش خارج بشه سپس چرخ کنید در بین گوشت پیاز را هم که پوست گرفته ایم در چرخ گوشت میریزیم تا خوب با گوشت مخلوط بشه
آرد نخودچی ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زرچوبه را به میزان لازم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم . ترجیحاً با دست ورز بدین تا همه مواد به خوب خورد هم برن (میتونید تخم مرغ را در این میزان مواد فاکتور بگیرید )


من اینجا برای شما گوشت وبقیه مواد کوفته را به این میزان نوشتم ولی در اصل ما با یک کیلو گوشت کوفته رو درست میکنیم و در فریزر نگه میداریم و وقت درست کردن کلم پلو به میزان لازم استفاده میکنیم( برای یک کیلو گوشت هم همون یک عدد تخم مرغ کافیه )



بهتره مواد و پس از ورز دادن برای حدود یک ساعت در یخچال قرار بدین

سفره شیرازسفره شیراز



حالا مواد و بردارید و برید کنار آقای همسر بشینید با خیال راحت شروع به قلقلی کردن کنید . به این صورت که :
برای راحتی کار یه کاسه کوچک را روغن کرده و در کنارتون قرار بدین چون بهتره کف دستاتون چرب باشه

سفره شیراز



اندازه قلقلی ها سلیقه ایه و نشون دهنده سلیقه وعشق شما در آشپزیه نظر من اینه که کوفته ها باید تقریباً به اندازه یک فندق کوچک باشه تا هم از نظر ظاهری زیبا باشه و هم تعداد کوفته هایی که در غذا قرار میگیره بیشتر دیده بشه و خب در این صورت غذا رسمی تر میشه

سفره شیراز

پس به این صورت که در عکس دیده میشه شروع به قلقلی کردن میکنیم

 

ادامه دستور را در اینجا ببینید


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: اختصاصی سفره شیراز , انواع پلو های مخلوط و تزئینات , انواع غذا و دسرهای شیرازی


تاريخ : ۱۳٩٢/٢/۳٠ | ۸:٥٠ ‎ق.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.