سلام

این دسر هم به تنهایی و هم با ترکیب ژله های میوه ای بسیار کاربردی و خوشمزه س
من که خیلی درست میکنم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد و درست کنید

سفره شیراز

 


 

 

 

برای دیدن آموزشهای بیشتر به کانال ما در تلگرام بپیوندید

 

https://telegram.me/Ashpazaneh

 


مواد لازم :
شیر ............................ دو لیوان
شکر ........................... سه چهارم لیوان
خامه ........................... 50 گرم
وانیل .......................... یک دوم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ................... 4 قاشق مربا خوری (نه سر خالی نه سر پر)
پودر کاکائو ................... به میزان لازم

طرز تهیه :
شیر و شکر را در ظرف مناسب قرار داده و میجوشانیم تا حدی که شکر کاملاً حل بشه و شیر هم حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه
تا شیر روی اجاقه پودر ژلاتین را در ظرف دیگه ای ریخته و حدود 6 قاشق آب اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی بگیره سپس روی کتری در حال جوش گذاشته تا ژلاتین مایع شود (بنماری)
روش دوم : بعد از اینکه ژلاتین به حالت اسفنجی دراومد توی ماکرو ویو گذاشته با دستور ماکرو 100% و زمان 30 ثانیه نتیجه دلخواه و میگیرید

تو این مدت که شیر و فراموش نکردین ؟؟ اگه آره لطفاً یه دستمال بردارید و برید سراغ گاز پاک کردن دسرهم هیچی دیگه کی حوصله داره دسر درست کنه
اگر فراموش نکرده بودین با بقیه دستور در اینجا همراه من باشید


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسرهای خوشمزه , عصرانه های خوشمزه , انواع ژله و تزئینات


تاريخ : ۱۳٩٢/٤/۱٩ | ۱٢:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.