سلام سفره شیراز

این ژله رو امتحان کنید و در این روزهای رو به گرم از خوردنش لذت ببرید

سفره شیراز

یادتون باشه :

فالوده (پالوده) ناب و فقط و فقط تو شیراز میتونید پیدا کنید

ایشالا به زودی آموزش درست کردن پالوده شیرازی و براتون میزارم

بفرمائید آشپزخونه ziba

 


خب بریم سر اصل مطلب

چاشنی عشق که موجوده ؟؟؟

خب خدا رو شکــــــــــــــــــــــــــــــر

مواد لازم :

پودر ژله بلوبری یا لیمو................ یک بسته

پودر ژله آلوورا............................ یک بسته

آب جوش ................................ دو  لیوان

پالوده شیرازی ......................... سه چهارم لیوان (کم شربت)

بستنی یا شیر .......................سه چهارم لیوان

طرز تهیه:

ابتدا ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و خوب به هم میزنیم تا پودر ژله کاملاً حل شه ( میتونید مایع روی بخار آب یا داخل ماکروفر گذاشته تا خوب یکنواخت شه)

در مرحله دوم باید خوب صبر کنیم تا آلوورامون خنک بشه ... یادتون باشه اگه مایع خوب خنک نشه نشاسته های پالوده نرم میشه و زیاد جالب نیست

بعد از اینکه خوب خنک شد پالوده رو اضافه میکنیم و در قالب ریخته و داخل یخچال میزاریم

اگه مثل من عجله دارید داخل فریزر بزارید و مشغول درست کردن مرحله بعد بشید

ژله بلو بری یا لیمو را با آب جوش مخلوط میکنیم

در مرحله بعد بستنی یا شیر رو برای کدر شدن ژله مون اضافه میکنیم

ژله پالوده رو از فریزر در میاریم و این ژله رو روش میریزیم و باز داخل فریزر میزاریم تا خوب خودش و بگیره ... از قالب بیرون میاریم و تزئین میکنیم

نوش جان !

سفره شیراز

نکته ها:

1- از این بابت این دو نوع  ژله انتخاب میکنیم  چون رنگ سردی بهمون میده و باعث لذت بردن از ظاهر ژله هم میشه و اینکه ژله رو معمولاً با آبلیمو (ترش) سرو میکنن و گرنه با طعم های دیگه هم میشه درست کرد

2- اگه از بستنی سنتی استفاده میکنید باید حتماً با مایع داغ مخلوط بشه ولی برای بستنی پاستوریزه صبر میکنیم تا مایع خنک بشه... در مورد استفاده از شیر باید مایع ژله و شیرمون هم دما باشن

اینم برش خوردش

سفره شیراز

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع ژله و تزئینات , دسرهای خوشمزه


تاريخ : ۱۳٩۱/۱/٢٧ | ۱٠:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : آزاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.