کیک موز


مواد لازم :

چاشنی عشق .................. طبق معمول فراوووووووووووووووووووون

تخم مرغ ........................ ۲ عدد

موز رسیده....................... ۲ عدد

ماست ........................... ۱/۳ پیمانه

وانیل ............................. ۱ ق چای خوری

شکر............................. ۱ پیمانه

آرد ............................. ۱ و ۳/۴ پیمانه

بیکینگ پودر................... یک قاشق مربا خوری

نمک ........................... خیلی کم (یعنی انگشت شست و اشاره رو توی نمک کنید دستتون و ببندید هر چی بینش موند همونقدر کافیه )

دارچین ........................ ۱ ق چای خوری

کره ........................... ۱۲۵ گرم

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد  از قبل  روشن کنید .

قالب را آماده کرده و خوب با روغن (ترجیحاً جامد) چرب کنید.

موز را همرا ه با ماست و وانیل  پوره کنید و  کاملا آنها را هم بزنید سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همگن شوند.

 در کاسه دیگری  مواد خشک شامل آرد ، شکر،  بکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید. سپس  نصف مخلوط موز  و کره  ی نرم شده را به مواد خشک اضافه کنید (توجه کنید که اینجا بر عکس کیک های دیگه عمل میکنیم ) و با همزن برقی با سرعت کم  هم بزنید  تا کره و موز مواد خشک را مرطوب کنند 

سپس نصف دیگر پوره موز را به آن اضافه کنید.

این بار با سرعت بالا ی همزن برقی شروع به مخلوط کردن  مواد کنید. 

حالا مایه کیک را درون قالب آماده شده بریزید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه  در طبقه وسط فر بگذارید .

یادتون باشه دمای  فرها متفاوته پس  بعد از گذشت ۳۵ دقیقه  با یک خلال دندان کیک را تست کنید.

اگر کیک پخته باشه هنگام خروج خلال دندان باید تمیز باشه

این کیک و با انواع شکلاتها و خامه میتونید تزئین کنید ولی چون ما خانوادگی با شکلات و خامه روی کیک مشکل داریم بیشتر کیک و بدون تزئین سرو میکنیم

عطر این کیک بی نظیرههههههههههه

سفره شیراز

نوش جان

 

 

 

 

 پ.ن : ببخشید یادم رفت از مراحل کار عکس بگیرم 

/ 7 نظر / 256 بازدید
رها

سلام من موندم شما چطوری به این تمیزی کیک و از قالب در میاری ؟؟؟؟

گوهر

سلام آزاده جونم واقعا کدبانویی گلم حیف نیست این سایتت دوستای دیگه من الجمله خودم بی خبر بودیم خانمی تو امضا’ بذاری عالیه تا همه بیان فیض ببرن در کل مرسی مثل همیشه خوب بود دوست دارم دوست جونم

تخم مرغ رو ننوشتید

atosa

مرسی از اظهار لطفت همشهری ایشالله بزودی شما هم فرصت پیدا کنی و هنرتو ادامه بدی و من کارای خوشگلتو ببینم حیفه این هنر شکوفا نشه [قلب]

مریم

ااا ماهم از این بشقاب ها داریم[نیشخند][لبخند]

مهسا

سلام من این کیک درست کردم اما به نظر من جالب نبود اصلا مثل کیکهای ترد و اسفنجی نمیشه، به خاطر موز یه بافت نرم و توده ای پیدا میکنه یعنی طعمش خوبه اما برش زده اش بیشتر شبیه شیرینی ای که مثل باقلوا کمی ابداره خلاصه گه برش زده اش بعنوان شیرینی موزی جلوت بذارن شاید خوشت بیاد اما برای کیک قابل قبول نیست هر چند همسرم که عاشق موزه از این کیک خوشش آمد

Miss April

سلام این کیک رو هم دیشب و هم امشب درست کردم و همه کلی به به و چه چه کردند [نیشخند] البته سری اول سوتی دادم و وانیل رو به آرد اضافه کردم بعد دوباره وانیل رو به تخم مرغ اضافه کردم امشب هم یه روش کار رو ذهنی مرور میکردم و انجام میدادم حواسم نبود و شکر رو با موز و ماست زدم [نیشخند] ولی کلا خیلی خوب شد عکسشو گذاشتم تو وبلاگم حالا بچه ها ازم روش کارو میخوان که لینکش رو گذاشتم براشون دستتون درد نکنه