ترحلوا شیرازی (دستور اختصاصی سفره شیراز)

خوش اومدین

مواد لازم :

چاشنی عشق ......................... مثل همیشه فراووووووون

آرد برنج نرم.......................... یک لیوان (ترجیحاً خودتون تهیه کنید )

نشاسته گل............................ یک لیوان

گلاب .................................. دو لیوان

شیر ................................... دو لیتر

آب ..................................... دو لیتر

شکر ................................... دو و نیم تا سه پیمانه

نمک ................................... خیییییییییییییلی کم (به اندازه یک عدس)

وانیل ..................................  نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده ....................... به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا یک لیوان آب روی نشاسته میریزیم تا خیس بخورد ظرف و کنار میزاریم تا نشاسته ته نشین بشه حالا آب زلال روی نشاسته را کاملاً میریزیم سپس نشاسته را با شیر مخلوط کرده و سپس مواد و از صافی رد میکنیم(ممکنه نشاسته هنوز رسوبات داشته باشه با این کار تمام ناخالصی ها از نشاسته جدا میشه چون ما به مایع یک دستی احتیاج داریم )

سپس بقیه آب (یک لیوان و قبلاً استفاده کرده بودیم ) گلاب ، شکر ، نمک ، وانیل و آرد برنج (کاملاً نرم باشه ) را به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً صاف و یکدست شوند

نکته : نیازی نیست آرد برنج و تفت بدین

مواد و ترجیحاً توی قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت متوسط بزارین و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید

سفره شیراز

نکته : حتماً با قاشق چوبی هم بزنید در غیر این صورت اگه ترحلواتون کدر شد با خودتونه


سفره شیراز

مجبور شدم فلش دوربین و خاموش کنم تا حبابها رو ببینید

سفره شیراز

همچنان به هم زدن ادامه میدیم

اونقدر باید به هم زدن ادامه بدین که قوام بیاد و بوی خامی نشاسته گرفته بشه (ممکنه 45 دقیقه یا بیشتر طول بکشه پس خسته نشید )

حالا نصف مواد و توی سینی یا این تابه های پیرکس (که فکر میکنم توی همه خونه ها پیدا بشه ) بریزید

سفره شیراز

به بقیه مواد داخل قابلمه زعفران و اضافه کنید

 

سفره شیراز

 

چون زعفران مایع بوده باید خوب هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه دیگه بجوشانید تا به غلظت مواد قبلی برسد سپس مثل قبل داخل ظرف بریزید تا خودشو بگیره و سفت بشه

 

سپس برش زده

سفره شیراز

 

و نوش جان کنید

سفره شیراز

کنار سفره هاتون ما رو هم دعا کنید .

سفره شیراز

 

 

 

/ 32 نظر / 1080 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان صدرا

د ستور خیلی کامل بود من این حلوا را تهیه کردم همه خوششان امد [گل]میشه کاکایو هم اضافه کرد یانه

مری

سلام من نفهمیدم که مایع زعفرونی رو باید توی همون ظرف و روی مواد سفید ریخت یا توی دو تا ظرف جدا؟ و اگر مواد رو نصف کنم مشکلی پیش نمیاد؟

شهناز

سلام اندازه ۲لیوان بوده یا ۲لیتر اب

شهناز

سلام اندازه ۲لیوان بوده یا ۲لیتر اب

ریحانه

ممنون:عالی بود

سلام خسته نباشید ممنون از مطالبتون بالاخص چاشنی عشق[لبخند]

ارشک

به نام خدا خوش مزست مرسی

ساناز

سلام عزيزم من در آلمان زندگى ميكنم به همين علت تهيه ترحلوا اينجا سخته و از آنجايى كه من عاشق اين حلوا هستم تصميم گرفتم اين حلوا را درست كنم .. ديروز سايت شما رو ديدم و درست كردم و تمام مراحلى كه گفتيد رو انجام دادم اما متأسفانه خودش رو نگرفت ?? ايراد كار من يعنى چى بوده؟! يا اينكه چه كار بايد كرد كه خوب سفت بشه؟؟!

مرضیه

سلام عالی بود. صمیمیت شیرازی توی این دستور پخت موج میزد[قلب]

مرضیه

سلام عالی بود. صمیمیت شیرازی توی این دستور پخت موج میزد[قلب]