چیز کیک ژله ای

خوش آمدین

چاشنی عشق که موجوده

خب خدا رو شکرپس بریم سراغ چیز کیک

مواد لازم :

کیک اسفنجی چهار تخم مرغی ...................... یک عدد

پنیر خامه ای ............................................ 200 گرم

خامه صبحانه ........................................... 200 گرم

ژله توت فرنگی یا تمشک ........................... دو بسته

ژله آلوورا .............................................. یک بسته

طرز تهیه:

ابتدا کیک اسفنجی چهار تخم مرغی توی قالب کمربندی آماده کردم با این دستور  کیک اسفنجی چهار تخم مرغی

سفره شیراز

یک بسته ژله تمشک و با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده نصف این مایع را در ظرف مسطحی ریخته و در فریزر یا یخچال قرار دادم تا خوب خودش و بگیره (میتونید روز قبل این کار و کنید ) وقتی خوب خودش و گرفت قالب قلب زده و در یخچال نگهداری کردم

سفره شیراز

پودر ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده صبر کردم تا حسابی خنک بشه و به دمای محیط برسه

پنیر خامه ای و خامه را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن خوب زدم تا پف کرد

سفره شیراز

 

سپس مایع ژله را اضافه کردم و چند دقیقه با همزن خوب زدم این مایع با مخلوط پنیر و خامه باید خوب مخلوط بشه تا تمام نقاط چیز کیک منسجم بشه

سفره شیراز

تو این مرحله یه کم موز هم به موادم اضافه کردم

سفره شیراز

کیک و کف قالب کمربندی گذاشتم 

اگه مثل من دیدید کیکتون از قالب کمی  کوچکتر شده از مرکز دایره یکی از شعاع ها را برش بزنید سپس یک تکه مثلثی کیک برش بزنید و در این قسمت قرار بدین (اگه دیگه کیک ندارین این کار و نکنیداااااااااااااااااا )

توی عکس کاملاً تکه مثلثی مشخصه

بهتره کمی قالبمون و با کیک توی یخچال بزاریم تا کیک و قالبمون خنک بشه

قلبهای قرمز رنگی را که از قبل آماده کردم و با فاصله اطراف قالب ( مثل عکس ) قرار دادم سفره شیراز

 

چون قلبها و قالب هر دو خنک هستن محکم به هم میچسبن پس  اگه جاشون و اشتباه کرده باشید تو دردسر میفتید

اگه مواد چیز کیک تون آماده نیست دوباره قالب و به یخچال منتقل کنید

حالا یه ظرف لازم داریم که پایین و بالاش به یک اندازه باشه و از قالبمون حدود 5 سانت از طرفین کوچکتر باشه

سفره شیراز

همونطور که تو عکس میبینید از ظرف های لعابی سر دار معروف استفاده کردم

برای راحتی کار ظرف و وسط قالب و روی کیک بزارین (بهتره همه ی وسایل خنک باشه ) یه کم که فشار بدین سر جاش فیکس میشه

مواد چیز کیک و خیلی آروم و با قاشق بین ظرف و لبه های قالب ریختم (مواظب بودم ظرف جابجا نشه)

یه کم از مواد چیز کیک و کنار گذاشتم برای زیر ظرف و قلب وسط

برای قلب وسط من از این قالبهای کتلت و کوکو استفاده کردم قالب و توی یه لیوان قرار دادم داخلش و مواد چیز کیک ریختم  بعد همزمان داخل یخچال قرار دادم مثل عکس

سفره شیراز

حدود یک ساعت صبر کردم تا چیز کیک ها خودشون  و گرفتن 

تو این فاصله بسته دوم ژله تمشک و با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم و اضافه های باقی مونده از ژله قبلی تمشک (همون که قالب زده بودم ) بهش اضافه کردم و صبر کردم حسابی به دمای محیط برسه

قالب اصلی و از یخچال خارج کردم

مقداری آب گرم داخل ظرف لعابی ریختم تا از مواد چیز کیک جدا بشه و به آرامی ظرف و از قالب جدا کردم

سفره شیراز

کف قالب و زیر ظرف هنوز روکش چیز نداره پس مقدار باقی مونده از مواد چیز کیک و روی کیک ریختم تا ژله بیشتر خودش و نشون بده همچنین ژله را که میریزیم  تو کیک فرو نره

دوباره یخچال و بعد که خودش و گرفت بیرون آوردم و ژله تمشک خنک شده را آروم توی حوضچه درست شده ریختم تا حدود یک سانت مونده به بالای حوضچه

سفره شیراز

دوباره یخچال ... وقتی خوب خودشو گرفت بیرون آوردم اون قلبی و که با مواد چیز درست کرده بودم و آروم از قالب جدا کردم و وسط حوضچه قرمزم قرار دادم بعد دوباره دورش و ژله ریختم تا به سطح کارم رسید

 

دوباره یخچال

برای جدا کردن از قالب هم یه کم قالب و توی آب گرم گذاشتم و کمر بند و باز کردم

سفره شیراز

و برش خورده

سفره شیراز

از این زاویه

سفره شیراز

جای همگی خالی خیییییییییییییییلی خوشمزه بود

 

سفره شیرازسفره شیرازسفره شیرازسفره شیراز

مطالب مشابه :

 

 

 

 

/ 29 نظر / 379 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرشته

فوق العاده بود؛دستتون درد نکنه؛ اگر بخوایم چیز کیک شکلاتی درست کنیم به مواد چی باید اضافه کنیم؟ میشه دستورشو بگین؛

فهیمه

سلام آزاده جان خوبید؟میخواستم واسه جشن سپندارمذگان چیز کیک را درست کنم پنیر خامه ای را چه مارکی بگیرم ماسکاراپونه کاله خوبه یا شما چیز دیگه ای توصیه میکنید ؟نگرانم خوب نشه اگه کیکم کوچکتر شد و دیگه کیکی نداشتم که مثل شما مثلثی بدم چیکار کنم ؟اون مقدار از ژله را که آخر کار دور قلب سفید میریزیم باید نیم بند باشه ؟من از خامه شیرین شده استفاده میکنم مشکلی نداره یا حتما باید خامه صبحانه باشه ؟لطفا اگه فوت کوزه گری دیگه ای مونده واسم بگید ممنون میشم:-))

فهیمه

سلام عزیزم خوبید؟بخاطر تمام راهنمایهات ازت بسیار ممنونم انشاا... بتونم جبران کنم حتما گلم عکس میگیرم و واست ارسال میکنم بازم یه دنیا ممنون

خدیج

سلام من یه جاهائی رو متوجه نشدم قسمت سفید که وسطش قرمز شد تا یه جاهائی عکسا باز شد خوب بود ولی از یه جائی دیگه عکسا باز نمیشد مطلب سخت میشد.

کفایت

سلام آزاده جان خیلی عالی و تمیز شده. دستت واقعا در دنکنه. دوست داشتی به من هم سر بزن.

ملیحه

سلام خانمی چیز کیکت واقعا" هنرمندانه و ماهرانه است همیشه موفق و سربلند باشی.

اعظم

واقعا عالی بود. موفق باشید.

بهار

سلام آزاده جون من این دستورو فکر کنم دو سال پیش از سایت آشپز آنلاین برداشتم و همیشه دوست داشتم درست کنم و بالاخره موفق شدم ممنون خیلی عالی بود فقط چند تا سوال 1- من سطح پنیریم پر حباب شد. چکار کنم که سطحش صاف و یکدست بشه. آیا همیشه همینطوریه یا من اشتباهی کردم؟ 2- من مطابق دستور کار کردمولی احساس کردم یککم سفت شده . چیز کیکای بیرون خیلی بافت نرمی داره. ایرادم کجاست؟ مقدار دقیقا مطابق دستور بود ولی فکر کنم ژلاتینش زیاد بود وقتی قلب سفید وسطو گذاشتم و ژله مایع رو ریختم یکمش اومد روی قلب و روی حلقه پنیری و با هزار بدبختی تمیزش کردم آیا باید ژله نیم بند میبود؟ ممنون میشم راهنمایی کنی بازم ممنون خانم هنرمند و با سلیقه

ریزا

سلام اگه میشه منو تو این قسمت لیوان راهنمایی کنید چطور قالب کوکو تو لیوان جا میشه اگه لطف کنید بیشتر توضیح بدید و راهنماییم کنید واسه چیز کیک اون قلب وسطش رو نمیتونم خوب در ییارم ممنون مشم لطفا

ریزا

سلام اگه میشه منو تو این قسمت لیوان راهنمایی کنید چطور قالب کوکو تو لیوان جا میشه اگه لطف کنید بیشتر توضیح بدید و راهنماییم کنید واسه چیز کیک اون قلب وسطش رو نمیتونم خوب در ییارم ممنون مشم لطفا