ژله با تزئین تخم مرغ عسلی

خوش اومدین

این ژله برای ما حکایتی داشت

مادر و همسرم تخم مرغ اونم از نوع عسلی دوست ندارن وقتی سر میز غذا دیدنش اونم وقت نهار یه جورایی سبز شدن 

بعد از تهدید من و پسرم که اگه نخورین الان خودمون نوش جان میکنیم خوردن

حالا یه مشکل جدید داشتیم ... باز هم میخواستن !!!!!!!!!! هه هه

مواد لازم زرده قسمت تخم مرغ  :

چاشنی عشق ....................... فراوون

پودر ژله پرتقال .................... نصف بسته

آب جوش ............................ سه چهارم  لیوان

شیر یا بستنی ....................... دو قاشق غذا خوری

مواد لازم قسمت سفیده تخم مرغ :

شیر ..................................... یک لیوان

شکر .................................... نصف لیوان

پودر ژلاتین ............................ دو قاشق مربا خوری

آب ....................................... یک سوم پیمانه

وانیل .................................... یک پنس

یا :

پودر ژله آلوورا ...................... یک بسته

شیر یا بستنی ......................... یک پیمانه سر خالی

آب جوش ............................... یک پیمانه سر خالی

طرز تهیه :

پودر ژله پرتقال و با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کنید ... یا به روش بنماری یا اینکه توی ماکرو قرار بدین قدرت 100% ـــــــــــــ 25 ثانیه

تا خوب شفاف بشه و ذرات ژلاتین حل بشن

سفره شیراز

بعد از اینکه خنک شد 2 قاشق بستنی یا شیر و برای مات شدنش بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید ... من بیشتر بستنی و توصیه میکنم تا حالت بریدگی پیدا نکنه

 قالب تخم مرغی و خیلی کم چرب میکنیم و مواد و داخلش میریزیم و در یخچال قرار میدیم

سفره شیراز

تو این فرصت میریم که قسمت سفیده را درست کنیم

1. مواد لازم قسمت اول و دیدین ؟ درست حدس زدین این همون مواد لازم کرم وانیلیه

سه قاشق آب و روی پودر ژلاتین میریزیم بعد از اینکه اسفنجی شد با روش بنماری  حرارت میدیم تا شفاف بشه ... میتونید از ماکرو استفاده کنید ماکرو 100% ـــــــ> 25 تا 30 ثانیه

شیر و شگر و میجوشانیم تا شکر ها کاملاً در شیر حل بشن بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین شفاف شده را اضافه میکنیم و بعد هم وانیل و اضافه میکنیم ... (میتونید بجای وانیل از 3 قاشق گلاب استفاده کنید )

صبر میکنیم تا خنک بشه

2. اگه پودر ژلاتین تو خونه ندارین از ژله آلوورا استفاده کنیدبه این صورت :

یک لیوان آب جوش به یک بسته پودر ژله آلوورا اضافه کنید بعد از حل شدن کامل ژلاتین و شفاف شدن و البته خنک شدن کامل ، بستنی یا شیر را اضافه میکنیم تا کدر بشه

حالا اگر زرده های تخم مرغ خودشون و گرفتن اونا رو تو یه سینی قرار بدین با فاصله های نا منظم و این سفیده ها را (هر کدوم از دو روش بالا) دورشون بریزید بعد هم دوباره یخچال وقتی خودشون و گرفتن نامنظم برش بزنید و نوش جان کنید

سفره شیراز

 

 

 

 

 

 

/ 11 نظر / 149 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سعیده

وای مرسی خیلی جالب بود... امیدوارم خوشمزه هم باشه... که مطمئنم هست... ممنون

عالی بود

سارا

سلام خیلی دسرات خوبه فقط چاشنی به چه دردی میخوره؟

♛نقره بانو♛

سلام آزاده جون. منکه متوجه نشدم قسمت سفیدی رو چجوری باید دورش بریزم! میشه راهنماییم کنی؟ قالب خاصی داره؟؟ راستی اپم منتظرتم[گل]

علی

مرسی خیلی جالب بود نتونستم سیو کنم اگر ممکنه همینو برام ایمیل کنید ممنون

علی

مرسی خیلی جالب بود نتونستم سیو کنم اگر ممکنه همینو برام ایمیل کنید ممنون

نینا

خیلی جالب و منحصر به فرد بود موفق باشین

bahar

سلام واقعا با سلیقه هستید.من قالب تخم مرغی پیدا نکردم.میخواستم ببینم جنس این قالب چیه؟سیلیکونی؟ژله بهش نمیچسبه؟واندازه زرده ها مثل اندازه زرده تخم مرغ واقعیه؟ با تشکر

bahar

سلام واقعا با سلیقه هستید.من قالب تخم مرغی پیدا نکردم.میخواستم ببینم جنس این قالب چیه؟سیلیکونی؟ژله بهش نمیچسبه؟واندازه زرده ها مثل اندازه زرده تخم مرغ واقعیه؟ با تشکر

سلام .ژله تون عالییه ولی چراعکساش دیگه نیست.