/ 11 نظر / 215 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهتاب

سلام خدارو شکر که بالاخره یکی پدو شد که غذاهوی شیرازیاره آموزش بده نه خسه خدا قوت!!!! چاشنی عشقه خیلی خوب گفتی. فقط بی زحمت دستور ای ژلوره نیزوشتین. آلوئه وران دیگه ها؟ اونام لابد ژلن با بسنی؟ به هرحال دس و پنجتون درد نکنه کپل خانم!!! بازم خسته نباشید بای بای![قلب] میگما راسی ایمیلمم بعداّ برتون می ذارم[خداحافظ]

ندا

سلام اگه میشه دستوراین ژله را بگذارید یا به ایمیلم بفرستید. ممنون ازآشپزیای خوبتون. موفق باشید...

نیلوفر

سلام جالب بود مرسی .خب نگفتین چه جوری درست کردین

mahintak

سلام خسته نباشی خیلی خوشگل

mahintak

سلام خسته نباشی خیلی خوشگل

سارا

سلام خیلی وبلاگ جالب دارید خوشم اومد

سلام خیلی زیباست دستتون درد نکنه.فقط زودتر این طرز تهیه اش رو بیزارید

سلام خیلی زیباست دستتون درد نکنه.فقط زودتر این طرز تهیه اش رو بیزارید

[تایید][تایید][تایید]

حمیده

عالی بود