پیتزا پاستا تک نفره

خوش اومدین

من برای درست کردن این غذا از این پاستاهای آشیانه ای استفاده کردم

از اون حالت حلقه ایش خیلی خوشم میاد دلم نیومد بازش کنم تصمیم گرفتم به صورت تک نفره سرو ش کنم

با این دستور برای 3 نفر

مواد لازم :

چاشنی عشق ............ فراووووووون

پاستا آشیانه ای ........... نصف یک بسته

پنیر پیتزا ............................... به میزان لازم

 

مواد سس:

گوشت چرخ کرده ................... 200 گرم

پیاز .................................... یک عدد متوسط

قارچ نگینی خرد شده .............. به میزان دلخواه

فلفل دلمه ای ........................ به میزان دلخواه

نمک و فلفل و آویش ................ به میزان لازم

روغن ................................. به میزان لازم

رب گوجه ............................ 3 قاشق غذا خوری پر

 

ابتدا سس گوشتی و درست میکنیم(همون سس معروف که هممون بلدیم ) من از این سس استفاده کردم شما میتونید از انواع دیگه حتی با سوسیس و کالباس هم استفاده کنید

روغن و در تابه ریختم پیاز خلال شده را بهش اضافه کردم و صبر کردم تا پیاز سبک بشه بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده منتظر شدم تا خوب سرخ بشه بعد نمک و فلفل و زرچوبه اضافه کردم من چون پسرم فلفل دلمه پخته شده دوست نداره اینجا فلفل و اضافه نکردم ولی شما میتونید تو این مرحله فلفل دلمه ای و اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه و اضافه کردم صبر کردم تا رب گوجه خوب رنگ بده و خوشرنگ بشه سپس از روی شعله برداشتم و کمی آویشن هم اضافه کردم

پاستا رو توی یه ظرف پیرکس(همون تابه های معروف) کنار هم گذاشتم که از هم فاصله نداشته باشن و باز بشن

مقداری آب جوش روی پاستا ها ریختم تا تقریباً روشون پوشیده بشه

سفره شیراز

بعد روی شعله ملایم قرار دادم تا حدود 8 تا 10 دقیقه بجوشه و خوب نرم بشه ولی حالت آشیانه ایش و از دست نده

با کج کردن ظرف به آرامی آب اونو و خالی کردم سپس مواد گوشتی و روی هر کدام از آشیانه ها به صورت جدا ریختم و  چند تا دونه فلفل دلمه ای روی بعضی هاش (به همون دلیل بالا)

سفره شیراز

سپس روشون پنیر پیتزا ریختم

سفره شیراز

گذاشتم تو ماکرو فر با کانوکشن 200 درجه حدوداً 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی بشه

سفره شیراز

خیلی خوشمزه شده بود

سفره شیراز

میتونید از سس سفید مخصوص لازانیا هم برای منسجم تر شدن و خشک نشدنش استفاده کنید

نوش جان

/ 10 نظر / 246 بازدید
غريبه

آزاده عزيز، ممنونم از حضور مهربونت. اميدوارم هميشه ايامت به كام باشه.[لبخند]

روشنک

ابتکار جالبی شده و خوشم اومد[متفکر]

سرآشپز مروارید

ایده خیلی جالبی بود منم یه بسته از این آشیانه ها خریرده بودم دلم میخواست اینطوری درستش کنم اما همش می ترسیدم باز بشه الان که اینو دیدم خیلی خوشم اومد بعد امتحانام حتما درستش میکنم[ماچ][بغل]

عسل

سلام آزاده جان. واقعا از حضور پر مهرتون خوشحال میشم.قدمتون روی چشم. ممنون از این هنر زیبا و خوشمزه تون. شرمنده.انشاا... آپ میکنم. الان که مجردم و مسئولیت زیادی ندارم اینهمه کار دارم.اگه متاهل بشم فکر کنم وقت کم بیارم. لطفا برای همه ی بیمارا دعا کنید.

فروغ

سلام آزاده عزیز: ممنون که بهم سرزدید برایم باعث افتخاره که با بانوی هنرمندی چون شمتتبادل لینک داشته باشم. شماباافتخارلینک شدید[گل][گل][گل][قلب]

elham

نوش جان دستت درد نکنه

رویای...

سلام دوست عزیز باید خوشمزه باشه حتما این پاستای خوش رنگ و لعاب و میپزم موفق باشی اگه اجازه بدین لینکتون کنم [لبخند]

رویای...

سلام دوست عزیز باید خوشمزه باشه حتما این پاستای خوش رنگ و لعاب و میپزم موفق باشی اگه اجازه بدین لینکتون کنم [لبخند]

سلام شکل خوش مزه ای دارد ممنون

فاطمه

ایول عالی بود