سوپ جو

مواد لازم :
جو پرک ...... یک فنجان
برنج .... 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی پوره شده ..... 3 عدد
هویج ...... 2 عدد متوسط
مرغ ......... نصف سینه
زعفران ...... مقداری
پیاز ..... یک عدد کوچک
سس گوجه ..... 1 تا 2 قاشق غذا خوری
کره ..... 50 گرم
نمک و فلفل سیاه .... به میزان لازم
جعفری خشک ..... دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
این سوپ خوشمزه برای افطار یا خدای نکرده برای بیمار (البته بدون زعفران) گزینه مناسبیه
قبل از هر کاری برنج و جو پرک را در ظروف جداگانه خیس میکنیم
سپس پیاز و به صورت نگینی خورد کرده و در کره تفت میدیم تا سبک بشه نصف سینه مرغ و اضافه کرده و کمی تفت میدیم دو قاشق برنج و با همون آبی که خیس کرده بودیم و همچنین هویج نگینی خورد شده را اضافه میکنیم ... به مقدار مورد نیاز آب اضافه میکنیم و حدود یک ساعت روی حرارت ملایم میزاریم
بعد از یک ساعت مرغ و از ظرف بیرون آورده و جو پرک را به سوپ اضافه میکنیم (میتونید در این مرحله قارچ هم اضافه کنید)
گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و خوب پوره میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم

مرغ و روی تخته نگینی خورد کرده و به مواد سوپ اضافه میکنیم
نمک و فلفل سیاه و زعفران را اضافه کنید سپس سس گوجه را هم اضافه میکنیم در حدی که رنگ مناسبی به ما بده
حرارت و خیلی ملایم کرده و اجازه میدیم نیم ساعت تا 45 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا سوپ خوب جا بیفته
20 دقیقه آخر جعفری خشک شده را هم اضافه کرده و دیگه تماااام
نکته :
فلفل سیاه و حذف نکنید برای رفع رطوبت به سوپ اضافه میشه
کره طعم بسیار خوبی به سوپ میده به هیچ عنوان حذف نشه
برنج و همون اول اضافه کنید که فقط حکم لعاب سوپ و داشته باشه و در سوپ دیده نشه
این میزان مواد برای 4 نفر به عنوان پیش غذا مناسبه
امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید

/ 0 نظر / 606 بازدید