کیک زعفرانی

سلام

خوش اومدین

فقط یه بار این کیک و درست کنید تا مشتری ثابت بشید. بافت بسیار نرم و لطیف با عطر و طعم زعفران بی نظیره

حتی میتونید این کیک و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ها و کیک های خامه ای هم استفاده کنید

 

مواد لازم :

چاشنی عشق ...................... مثل همیشه فراووووووووووووون

آرد(بهتره 3 صفرباشه)........... یک و نیم پیمانه

تخم مرغ .......................... سه عدد

شکر............................... یک پیمانه

روغن ............................ نصف پیمانه

خامه صبحانه ................... سه قاشق غذا خوری

بکینگ پودر .................... یک قاشق مربا خوری

زعفران ......................... یک چهارم قاشق مربا خوری

آب جوش ....................... سه قاشق غذا خوری

وانیل ........................... نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

قبل از هر چیز  زعفران را ساییده و آب جوش را اضافه کنید و اجازه بدید خوب دم بکشه و به دمای محیط برسه

سپس فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم .اگر با ماکروفر میخواید کار کنید با 180 درجه پیش گرمایش کنید.

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید . خیلی مهمه که توی پخت کیک ها آرد حداقل سه بار الک شود .

قالب دلخواهتان  رو با  روغن  چرب جامد چرب میکنیم و کفش و کاغذ روغنی می کشیم

تخم مرغها رو حدود پنج دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و حجمشون دو برابر بشه

سفره شیراز

شکر و وانیل رو اضافه کرده و مجددا" سه دقیقه با همزن بزنید

حالا نوبت خامه و روغنه پس به بقیه مواد اضافشون میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم (چون همه عکسها یه مدل بود دیگه تکرار نکردم)

خب به به حالا محلول زعفران رو اضافه کرده و مجددا کمی مخلوط میکنیم .

  سفره شیراز

در انتها  آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کرده و  به آرامی با لیسک مخلوط میکنیم و در حد مخلوط شدن ادامه میدهیم . یادتون باشه زیاد هم نزنید

سفره شیراز

مواد و داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر بمدت 25 دقیقه قرار بدین

برای ماکرو فر روی سه پایه کوتاه با دستور کانوکشن 180 درجه ... حدود 18 دقیقه

سفره شیراز

چه در فر و چه در ماکرو فر این مدت ممکنه کمتر یا بیشتر باشه پس حتما با سیخ چوبی اونو تست کنید.

سپس از فر / ماکرو فر بیرون آورده و به سلیقه خودتون تزئین کنید

سفره شیراز

امیدوارم خوشتون بیاد

سفره شیراز

نوش جان

 

 

/ 9 نظر / 215 بازدید
رضيه

زعفران تو كيك ! چه عالي ... حتمن درست ميكنم راستي خيلي هنرمندي

سمیرا

وای آزاد جون من این کیک و درست کردم خیلی عالی بود یکی از بهترین کیک هایی که تا حالا خوردم آبروم و حسابی جلو شوهرم خریدی اومدم تشکر کنم

مهسا

سلام سلام صد تا سلام، آراده جون من مهسام همون که سر کیک موزی یک کم غرغرو شدم هرچند طعمش عالی بود اما به قول تو من ذائقه متفاوتی دارم، و اینک وااااااااییییییی بووووووووس کیک زعفرونیت محشررررررررررر بود واقعا دوستش داشتمو داشتند، همسرم مامانم خواهرزادم همه عاشقششششش شدن واقعا درست پیشنهاد دادی کارت درسته حتما حتما کیک پرتقال هم درست میکنم .خیلی از کیک هویج هم تعریف شنیدم اگه دستورش بذاری ممنون میشم خانم گل مهربون و کدبانو ممنون برای زکات دانشی که به ما میدی (زکات علم نشر آن است) (:[قلب]

قدیمی

سلام. کاملن در اشتباهی. دوست من بغل دستم میگه: از زعفران بدم میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

بلوطی

سلام دستتون دردنکنه[ماچ][ماچ][ماچ] کیکو درس کردم نتیجه اش عالی بود. خودم که خیلی دوست داشتم مزه عشق میداد[قلب] اینم عکسش: http://cisv.freeiz.com/up/e3b0b544433b.jpg

لادن

با سلام وخسته نباشید میخواستم بدونم میشه از خامه استفاده نکرد یا بجای خامه از ماست استفاده کرد؟

لادن

با سلام وخسته نباشید میخواستم بدونم میشه خامه توش نکرد یا به جای خامه همون مقدار رو ماست استفاده کرد؟

نگارين

عالي بود فكر نمي كردم تا اين حد خوشمزه و لطيف باشه ممنونم از اين كه كمك كردين كيك خوشمزه اي بپزم و همه چهچه و به به كنن[قلب]