Rainbow Jelly یا ژله رنگین کمان

خوش آمدید

با تمام تعریف هایی که از ژله کردم شما چاشنی عشق و هم بهش اضافه کنید بعد خواهید دید که چه غوغایی میکنه

سفره شیراز

مواد لازم :

چاشنی عشق ........................................ مثل همیشه فراووووووووووووووووووون

پودر ژله آلبالو یا انار (قرمز) ......................... یک بسته

پودر ژله بلوبری ......................................... یک بسته

پودر ژله طالبی .......................................... یک بسته

پودر ژله موز ............................................ یک بسته

پودر ژله پرتقال ......................................... یک بسته

بستنی وانیلی ............................................ حدوداً دو لیوان

قالب ژله مناسب

طرز تهیه :

قبل از هر کار  قالب ژله را کمی خیس کرده و در فریزر قرار دهید

من به ترتیبی که در مواد لازم نوشتم از پودرها استفاده کردم پس اول پودر ژله آلبالو یا انار که من از انار استفاده کردم

یک سوم هر کدام از بسته های پودر ژله را جدا کنید (برای اینکار میتونید از قاشق به عنوان پیمانه استفاده کنید )

در یک ظرف دو سوم و در ظرف دیگر یک سوم از پودر ژله را بریزید

قسمت دو سوم را با نصف لیوان آب جوش (یک لیوان = 200 سی سی) مخلوط کنید در ماکرو گذاشته ، 30 ثانیه با قدرت 100%  (اگه ماکرو ندارید با روش بنماری )ولی حتماً این کار و انجام بدین تا پودر ژلاتین خوب خوب حل بشه

سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنید . قالب و از فریزر بیرون آورده و مایع را در قالب بریزید اگه مثل من عجله دارید و میخواین زودتر نتیجه کار و ببینید در فریزر قرار بدین در غیر این صورت از یخچال استفاده کنید .

حالا سراغ یک سوم پودر ژله میریم ابتدا پودر و با یک سوم آب جوش مثل بالا مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل با یک سوم بستنی مخلوط میکنیم ... من از یک قاشق سر پر بستنی سنتی استفاده کردم که در این صورت همونطور که ژله داغ است بستنی و اضافه میکنیم ولی اگر از بستنی پاستوریزه استفاده میکنید بهتره صبر کنید تا مایع ژله کمی سرد بشه

نکته : این کار برای جدا کردن رنگها از یکدیگر است پس برای مات کردن میتونید از خامه یا شیر هم استفاده کنید

نکته : این لایه هر چقدر نازک تر باشه زیبا تره

تا حالا مواد داخل قالب هم خودشو گرفته از فریزر بیرون بیارین و این یک سوم را که حالا کمی خنک شده روی ژله شفاف بریزید

نکته : یادتون باشه ژله زیری نباید خیلی سفت باشه چون باعث جدا شدن لایه ها از هم میشه و اگر هم خودشو خوب نگرفته باشه چون مایع رویی کمی گرم است باعث مخلوط شدنشون میشه و زیبایی کار از بین میره پس خیلی دقت کنید .

به همین ترتیب لایه های بعدی را درست میکنید

سفره شیراز

اگر برای از قالب در آوردن ژله مشکل دارید میتونید از ظرف های شیشه ای یا گلاس های تک نفره استفاده کنید ولی ترتیب رنگها را باید از پایین به بالا بریزید

تمام درست کردن ژله برای من 2 ساعت زمان برد

سفره شیراز


 

 

/ 14 نظر / 187 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فهيمه

سلام آزاده جون خسته نباشي يه سوالي داشتم ميخواستم بدونم چطوري از قالبهاي سيليكوني استفاده كنم آخه هر با تو اين قالبها دسر و ژله درست كردم خوب برنميگرده و به قالب ميچسبه.

فهیمه

مرسی عزیزم که پاسخگو هستید ولی آزاده جون من کرم کاستر درست کردم باز هم چسبید اینکه شما میگید واسه حلوا خوبه بنظرتون حلوای ارد گندم را بریزم توی قالب بعد بزارم تو یخچال بعداز سرد شدن برگردونم خوب میشه؟یا روشی دیگه ای داره واسه برگردوندنش؟

بهناز

من اين ژله رو براي اولين بار درست كردم واقعا لذت بردم ازتون خيلي ممنونم خيلي خوب درومد

من اين ژله رو براي اولين بار درست كردم واقعا لذت بردم ازتون خيلي ممنونم خيلي خوب درومد

پرديس

براي دوره خانوادگي درستش كردم و كلي از تعريفات ذوق زده شدم. واقعا زيباست. مرسي هنرمند

سایه

سلام میشه بپرسم برای هر کدوم از اون دو سوم ها چقدر پودر ژلاتین استفاده کردین؟؟ دوم اینکه چقدر ژله باید سفت شده باشه تا لایه بستنی و ژله رو بریزیم و آخر اینکه بلافاصله بعد از لایه بستنی اون یکی لایه ژله رو بریزیم روش؟ ممنون مبشم جوابمو بدین

mahintak

سلام خخخخخخخخیلی خسته نباشید عزیزم واقعا کارت حرف نداره

mahintak

سلام خخخخخخخخخخخلی باحل بود خسته نباشید

کیمیا

سلام عالی عالی د فقط یه سوال من هر دفعه که میخام ژله با شیر یا بستنی درست کنم البته بیشتر شیر،شیر توی ژله حالت دلمه دلمه به خودش میگیره مثل حالت فاسد شدن چیکار کنم ؟؟ینی وقتی با اب درست میکنم یک دست در میاد اما با شیر حالت دلمه دلمه میشه